01-04-06

Eerste Vlaamse web-log-loop te Harelbeke op zaterdag 22 april : invitatie !

Het moest er ooit eens van komen …
Het hardlopen en web-loggen zitten de laatste tijd flink in de lift !
Na intensief overleg op de diverse web-logs over datum en locatie was iedereen laaiend enthousiast om de Eerste Vlaamse Web-log-loop boven de doopvont te houden.
Het aantal web-loggers neemt immers in gestadig tempo toe, er komen er wekelijks nieuwe bij. Daarbij werden al hechte “virtuele” vriendschapsbanden gesmeed. Uiteraard zijn de meeste loopbloggers benieuwd om elkaar eens “in real live” te ontmoeten. Dat kan nu op zaterdag 22 april 2006 in het Provinciaal Domein De Gavers te Harelbeke (kant Eikenstraat).
Er wordt samengewerkt met de organisatoren van de Eurojogging van de Gezinsbond te Harelbeke (www.eurojogging.be) .
De Eurojogging bezit met domein De Gavers een prachtig parkoers, één van de mooiste in Vlaanderen. De Gavers wordt ook wel de groene long van Zuid-West-Vlaanderen genoemd en is een waarachtig lopersparadijs. Er wordt gelopen langs kronkelende bospaadjes met zachte ondergrond tussen de jonge loofbomen en struiken met lentebloesems. Het parkoers slingert verder rond de immense vijver, alwaar tientallen zeilbootjes op het droge liggen en waar men kan windsurfen, duiken en zwemmen.
Er wordt gestart met kinderlopen vanaf 14u00 – om 14u30 is er de gezinsjogging (4 km) - en om 15u00 lopen we allen mee in de Euroloop van 12 km. Er werd afgesproken dat alle web-log-lopers een herkenbaar knalrood t-shirt zullen aantrekken. We spreken af voor de groepsfoto omstreeks 14u50 aan de Koutermolen, vlakbij de start.
Inschrijven gebeurt niet via mij, maar op de website van de Eurojogging (www.eurojogging.be). Dit kan aan groepstarief (4 Euro), als je in het vakje club : Web-log-loop invult. De dag zelf hoest je 7 Euro op.
Voor de kinderlopen vanaf 14u00 betaal je 2 Euro. Voor de kids is er kindergrime. Ieder kind krijgt een medaille als aandenken en er is een aparte tombola met mooie kinder-prijzen.
Voor de eerste 3 van iedere categorie, zowel kinderen als volwassenen zijn er trofeeën voorzien. Er zijn 25 mooie hoofdprijzen waaronder TV, fiets, telefoon-fax, digibox, en nog andere electrische toestellen. Elke deelnemer krijgt een naturapakket met appel, appelsien, drank, snoep … . Deelnemers van Gezinsjogging en Euroloop krijgen een tombolabiljet voor een tombola. Er wordt een aparte trofee voorzien voor de web-log-loop geschonken door de Gezinsbond.
De organisatie had heel graag de inschrijvingen vooraf ontvangen, omdat het voor hen makkelijker is dan op de dag zelf.
Na de prijsuitreiking is er nog ter plekke een after-party. De prijs is vastgesteld op 15 € all-in, daarvoor krijg je aperitief , beenhesp met 6 soorten groenten, fruit, aardappelen, brood, 6 soorten saus en drank naar believen. Voor de kinderen tot 12 jaar bedraagt de prijs 10 Euro all-in. Er is tevens een dansavond met DJ tot 1 u. Het feest gaat door in het bovenzaaltje van het Blosogebouw, aan de Surfclub, en begint om 20u00.
Web-loggers en familie, die willen nablijven en verbroederen voor het avondfeest, schrijven best via mij in. Zend een mailtje terug of plaats een reaktie op mijn blog tegen ten laatste 15 april, indien je intekent voor de after-party.
Betalen kan dan de dag zelf aan de organisatie. Ik reken er dan wel ten stelligste op dat diegenen die zich opgeven om te komen eten ook effectief komen en hun kat niet sturen, tenzij uit overmacht.
Even ter zijdelingse info : er zijn 31 buitenlanders ingeschreven waaronder toch een 22 lopers. Er zijn Tsjechen, Hongaren, Nederlanders, Portugezen en Oostenrijkers bij ons te gast.
We hebben er alles aan gedaan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen met dergelijk kleurrijk gezelschap. Indien je problemen hebt met accommodatie, geef mij een seintje, ik kan jullie enkele adressen doorgeven voor slaapgelegenheid. In case of emergency : Mi case e su casa !!
Even resumeren : inschrijven voor de wedstrijd via de website van de organisatie (www.eurojogging.be) , inschrijven voor de after-party via mezelf (philippelagae@versateladsl.be of http://frankspencer.skynetblogs.be ).
Zo, de countdown tot 22 april is gestart voor onze eerste “blind date”-loopkoers voor bloggende loop-fanaten. De wedstrijd in de wedstrijd …
Inmiddels hebben al verschillende loop-bloggers van her en der te lande (tot zelfs in Nederland) hun deelneming bevestigd. Ook jullie kunnen er nog bij zijn !
Ook mensen zonder persoonlijke web-log zijn welkom – wel dat knalrode – zonder enig politieke of ideologische bijbedoelingen - shirtje aantrekken, hé !
Waar wachten jullie nog op ?
Haal als de gesmeerde bliksem dat knalrode t-shirt uit de kast !

10:18 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

carriere gemist ? Philippe hij hebt waarschijnlijk uw carriere gemist , hij moest in de marketing gezeten hebben , zoals hij reclame kunt maken , het zal wellicht zoeken zijn om een andere kleur dan rood te vinden .

Gepost door: roadrunnerke | 01-04-06

nog 22 dagen mijn rood t-shirt ligt al klaar. Bedankt trouwens Philippe voor al de moeite en het werk dat je erin steekt!

Gepost door: Jeroen | 01-04-06

Gezellig!! De Nederlanders zijn erbij..3 of 4 man/vrouw sterk! Die rode shirts is geen probleem.. en als er wat te winnen is zijn wij er zeker bij..

Het voorinschrijven is voor ons wat lastig. Ik denk dat ik meer aan overschrijfkosten kwijt ben dan het ter plekke betalen van de deelname.

Ik denk alleen dat wij niet voor de After-Party blijven...maar gezellig wordt het zeker.. ik ga binnenkort nog een post op mijn weblog aan wijden.

Gepost door: Ronald | 01-04-06

weblog-loop hey Philippe,

ik zou wel meedoen in Harelbeke, maar vroeg me af of er iets voorzien is voor kinderen. Ik zou alleen met m'n dochter v 7 komen en vraag me af of ze ergens terecht kan terwijl ik op loop ga ... eventuele animatie voorzien ? of denk je dat er voldoende ouders met kinderen zijn aan wie ik ze even kan toevertrouwen ?

groetjes, Bart

Gepost door: Bart | 01-04-06

in het rood Mijn inschrijving is rond, maar ik heb geen club ingevuld. Ik zal er zijn met mijn rood t-shirt aan. Jammer dat ik niet kan blijven voor de after-party.
Van hier uit toi,toi op 09/04/06.

Gepost door: Ginette wouters | 02-04-06

Loop weekend Harelbeke + 10 miles Antwerp ... veel voor 1 weekend. Ik ga me alvast inschrijven voor de Eurojogging, de afterparty zal mogelijk voor een andere keer zijn .. zondag loop ik de 10 miles ...

Gepost door: Edith | 02-04-06

Web-log-loop Harelbeke 22/04 Thanks !
@ Running Ronald : schrijf jullie alvast maar on-line in, dan ben je tevens ingeschreven voor de web-log-loop en dingen jullie mee naar de aparte trofee. Ik regel wel met de organisatie dat jullie ter plaatse kunnen betalen aan de voorafinschrijf-prijs.
@ Ginette : stuur misschien nog een mailtje naar de organisatie dat je als club web-log-loop hebt vergeten in te vullen, dan weet de organisatie dat jij bij de knalrode bloggers hoort en ding jij ook mee naar die aparte trofee :-)

Gepost door: frank spencer | 03-04-06

Tijd is relatief ! Hi Philippe,

Een duidelijk bewijs dat de tijd relatief is. Op jou countdown naar de M van Rotterdam toe, is het (nu) nog 5 dagen en 19 uren. Als ik dit vergelijk met de countdown van Koen, is het (nu) nog 5 dagen en 18 uren. Ofwel is er een van jullie beiden die 1 uur te laat zal zijn aan de start, ofwel is er een die er een uur zal 'koekeloeren'.

Een interessant topic om eens over te bloggen denk ik ...

Vele groetjes,

PeWo uit Aalter (stilaan in topform ...)

P.S. ik post ditzelfde berichtje op de blog van Koen

Gepost door: PeWo | 03-04-06

Countdown-teller Wat een arendsoog, PeWo, maar je hebt gelijk. De teller van Koen is al aangepast aan het zomeruur, ere wie ere toekomt.
Intussen is het euvel hersteld.
Nu nog een teller programmeren, die aftelt naar de eindtijd ... :-))

Gepost door: frank spencer | 03-04-06

teller En ik moet aangeven dat ik op aangeven van Philippe een tijdje geleden mijn teller op winteruur geplaatst had.

Gepost door: Koen | 03-04-06

verdorie Ik had graag meegelopen, maar op 22/4 vertrek ik naar Parijs om daar de 10 km te lopen... Jammer! Have fun!

Gepost door: Lien | 04-04-06

inschrijving compleet Ha Philippe! Net online mijn inschrijving gedaan! We gaan voor de prijzen.....
Wie weet zien we je nog Zondag! Maar, in ieder geval heel veel succes èn plezier!!!!! (we hebben een spandoek met 'Go Martine Go')

Gepost door: Petra Schoon | 04-04-06

Rood Ik zal er zijn, ben ook al ingeschreven, maar ik moet organisatie ook even melden dat ik als club "web-log-loop" vergeten ben

Gepost door: Jo | 06-04-06

Good morning
On-line pharmacy,offering online-prescription medication

and more. Buy from internet,drugius without prescription,at affordable discount prices.Order pill here now!
Pa!!!
http://med-pills.info

Gepost door: mefsfdsfmyed | 13-07-10

De meest primaire smeken ten behoeve van deze aan het opwarmen is het openbaar maken van de gevoelige ra, de aarde , het ontstaan ​​kan ook gebruikt worden atmosferische fronten en nog veel meer .

Gepost door: Neplyerropalk | 22-09-12

De commentaren zijn gesloten.