08-04-06

Rotterdam, here we come ...

Bad sleep, zowat elk uur vannacht de klok zien voorbijpasseren, veel schaapjes geteld, opkomende keel- en hoofdpijn, etc …
Herkenbare symptomen bij elke topper :-) zeker, of zijn het de zenuwen, faalangst : gisteren een paginagroot artikel in de krant over de dreamteam-avonturen van Frank Spencer.
Verdorie, Frank, hoe is het mogelijk, jij, die altijd de kalmte in eigen persoon bent, ’t is maar een gewoon loopkoerske hoor ! Waarom je dan zo zenuwachtig maken ?
Betty Spencer en schoonzus Tine beweren dat ze me nog nooit zo nerveus geweten heb : ik loop hier blijkbaar rond als een kieken zonder kop !
By the way, hartelijk dank voor alle steunbetuigingen en aanmoedigingen. Ik zal er morgen alvast aan denken, wanneer ik de man met de hamer in de verte zie afkomen.
Dit is mijn laatste berichtje vooraleer we de klus klaren : zondagavond zal ik mijn resultaat op dit blogje posten, maar een volledig verslag zal wellicht voor maandag zijn.
Gisteren heb ik mijn laatste training afgewerkt in mijn marathontempo, ’t is te zeggen het tempo, waarvan ik vermoed dat ik het wel 42 km kan uitzingen. Toen ik dit tempo omrekende naar mijn marathontijd kwam ik uit op een eindtijd van ongeveer 3u 55’.
Een ander struikelblok is de outfit die we moeten aantrekken : wordt het nu de zomer-outfit of de winter-outfit of dan toch de regen-outfit van Adidas. Ik ben er voorlopig nog niet uit, maar toen ik gisteren in mijn laatste training liep vond ik het toch wat frisjes, om het maar niet koud te noemen.
Wellicht wordt het dus de winteroutfit …
Voor de supporters (thanks !) aan de kant : lichtblauwe adidas-shirt met lange mouwen met mijn naam (Philippe, sorry frank spencer !) vooraan en Dreamteam op de achterzijde en zwarte lange tight .
Daarnet heb ik alles klaargezet en rond de middag vertrek ik naar Rotterdam om in te checken in het poepchique Westin en een bezoekje te brengen aan de marathon Expo, waar Rob de stand van Adidas bemant.
We kregen nog een leuke tip van Ramiro van Runners World om een polsbandje te maken met je tussentijden. Via deze link Paceband creator kan iedereen die geen zin heeft om zijn/haar onderarm vol te schrijven met tussentijden, gemakkelijk een polsbandje aanmaken. Het werkt zeer eenvoudig: voer je gewenste eindtijd in (uren + minuten), kies de eenheden (mijlen, iedere 5km of iedere km) en je krijgt een pdf document dat je uit kunt printen. Ik heb er meteen ééntje laten maken met de tussentijden voor 3u55’, kwestie van er de goede moed in te houden.
Voor de aardigheid heb ik ook een armbandje gemaakt met de tussentijden voor het wereldrecord ( 2u04’55” – onvoorstelbaar …). Niet dat ik dat morgen ga aanvallen, want zo hard gaan ze morgen wellicht wel vlammen op de Coolsingel, maar zo sta ik direct als normale sterveling terug met beide voetjes op de grond.
Morgen om 10u45 tonen ze de volledige wedstrijd op Nederland 2. Om alvast een beetje in de stemming te komen mogen jullie allen meebrullen en plaatsvervangend kippenvel krijgen :
“Walk on, walk on, with hope, in your heart
And you`ll never walk alone
You`ll never walk alone ….”

Rotterdam, here we come …. !!!

09:13 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Succes Succes en laat het hele dreamteamgebeuren je geen extra stress geven maar positieve energie om te gaan vlammen!

Gepost door: Ronny | 08-04-06

*** veel succes !!!

Gepost door: Borriquito | 08-04-06

GO FRANK GO!!! Geniet ervan Philippe!!!
Heel veel succes en
we staan voor je klaar om je er door heen te SCHREEUWEN!!

GO GO GO GO GO GO

Gepost door: Ronald | 08-04-06

Wensen. Zen vandaag. Morgen nirvana.

Gepost door: Stefan | 08-04-06

Succes! Philippe,
veel succes. Ik zal morgen heel hard roepen als je voorbij loopt. Tenminste als we op het juiste moment op de juiste plaats geraken. We zijn er toe in staat om overal net te laat te komen!

Gepost door: Tineke | 08-04-06

go for it! Frank, veel succes! Ik duim en ik kijk!

Gepost door: Lien | 08-04-06

Doe het goed! Frank,

Veel succes met de marathon. Hopelijk zijn de benen goed en is de spirit helemaal in orde!
Ik duim ...

Gepost door: David | 08-04-06

PROFICIAT Startnummer 5540 Nationaliteit NED
Club Eindklassering 4216
Categorie M40 Positie in categorie 863
Finishtijd 04:03:15 Nettotijd 03:59:18

Tussentijden
5 00:28:09 10 00:56:47 15 01:25:28 20 01:53:30 helft 01:59:49
25 02:22:04 30 02:50:32 35 03:19:08 40 03:47:38 finish 03:59:18

Gepost door: STEFAAN | 09-04-06

De commentaren zijn gesloten.