12-04-06

Web-log-loop te Harelbeke op zaterdag 22 april - join the club !


Nu Rotterdam in de saccoche is en het dreamteam-avontuur zo goed als voorbij – er komt zonder twijfel minstens één reunie -, heb ik geen zin om in het befaamde “zwarte gat” te duiken.
Vanaf heden gaan we onze pijlen de komende tien dagen richten op de web-log-loop.
Vanuit de organisatie meldde men mij dat volgende personen effectief ingeschreven zijn met als club-vermelding "web-log-loop" :
Moreel Anke en Gerard Filip (disrun) uit Boom
Van Loock Johan uit Lembeek
Schoon Petra en Meijer "Running" Ronald uit Nederland
Jacobs Jo "loopt" uit Herent
Wouters Ginette uit Gistel
Debaveye Stefaan uit Deerlijk
Philippe Lagae en Veerle Beernaert (Mr. en Miss Spencer) en kinderen
Jan Schockaert
Edith – Elastimam – Gijsbregts.
Marc "loopt" Van Beek en familie.
Ik merk wel dat nog een aantal certitudes ontbreken op dit lijstje : zo lees ik op diverse andere blogs dat er een aantal toeleven naar de web-log-loop. Wellicht moeten die mensen nog inschrijven. Er zijn ongetwijfeld ook al een paar mensen ingeschreven zonder vermelding “web-log-loop” als clubnaam. Moest dit zo zijn, geef dan een reaktie of stuur een mailtje naar info@eurojogging.be.
Daarnaast nog enkele twijfelgevallen en last-minute beslissers. Ik maak me toch sterk dat we met een twintigtal web-loggers aan de start komen.
Ik vrees dat het mindere weer momenteel niet echt aanzet tot vooraf inschrijven voor openlucht-manifestaties. Indien de temperaturen weer op normale hoogte komen, kan dit rap veranderen. Iedereen was enkele weken terug razend enthousiast, dit kan in een maand niet veranderd zijn.
Voor het etentje en gezellig samenzijn - een aperitief met hapjes, gevolgd door een koud buffet en drank en dans naar believen, en dit voor de prijs van 15 € per persoon ( kinderen 8 € ) - idem dito. Daarvoor loopt het nog niet echt storm : momenteel 6 volwassenen en 4 kinderen. Misschien wel omdat de meesten nog een eindje terug moeten rijden. Daar heb ik trouwens het volste begrip voor.
Wil je er alsnog bij zijn voor de leuke after party, plaats dan een reaktie of een mailtje naar mij. Betaling gebeurt op de dag zelf. Ik hoop echt dat we aan een "schone bende" geraken. Deze sportieve lady (Petra Schoon) komt zelfs speciaal uit Nederland (samen met Running Ronald) voor onze web-log-loop. Jij loopt er toch ook bij ?
Haal dat knalrode shirtje maar uit de kast en ding alsnog mee naar de schitterende web-log-loop trofee !

20:10 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Web-log-loop Frank,
Ik zal ook aanwezig zijn op de eurojogging (zelfs met rood shirt), maar zal geen 12km lopen wegens andere plannen...
Des te meer zal ik jullie aanmoedigen !

Gepost door: Steven Trimmer | 12-04-06

Weblogdinges Ook ik me zonet ingeschreven, het moest wel via mail gebeuren, het inschrijvingsformuliertje wou bij mij niet werken, hopelijk komt het wel in orde. Nu enkel nog op zoek naar zo'n knalrood t-shirtje.

Groetjes

Gepost door: Achieltje | 12-04-06

Petra, wereldberoemd in België Petra wordt nog beroemd op deze manier :)
Jammer genoeg staat de teller op 2 voor wat betreft de deelnemers uit Nederland. Ik zal volgende week nog even polsen of ik de twee open plekjes in mijn auto nog kan vullen...

In ieder geval zijn Petra en ik erbij.. in een mooi rood shirt mais naturellement

Gepost door: Ronald | 12-04-06

Inschrijving Ook ik ben reeds een tijdje ingeschreven !

Gepost door: koen | 13-04-06

Moi pas! Gezien mijn zware week (90 km) met als afsluiter de 10 mijl van Antwerpen, zie ik mij genoodzaakt deze loop aan mij voorbij te laten gaan :-( Volgende keer misschien...

Gepost door: Wim | 13-04-06

web-loop Ik heb me zopas ingeschreven!

Gepost door: Jeroen | 13-04-06

Harelbeke Ik kom foto's schieten (heb mijn verjaardagscadeauke al gekregen, nl. een digitale camera, die wil ik volop uittesten dan!)! Heb er al zin in!!

Gepost door: Ruthje | 13-04-06

Met excuses Sorry Frank, ik heb de laatste tijd te weinig tijd. Het lopen gaat voor en de rest moet dan maar wijken. Bij deze wil ik je alsnog feliciteren met je hele Dreamteamcampagne. Misschien geen PR maar toch een prachtige ervaring met Rob Veer, en dat pakken ze je nooit meer af. Die ervaring komt je zeker nog van pas tijdens je voorbereiding op de volgende marathon. Wat Harelbeke betreft, ik heb het ook op mijn blog gezet, ik kom zeker af, al heb ik die dag ook weinig tijd. Maar ik maak er tijd voor. De afterparty zal jammer genoeg niet mogelijk zijn voor mij. Prioriteiten zijn er altijd. Tot dan.

Gepost door: Christophe | 13-04-06

Oooh, hellup!! Jeetje, een paar dagen hier niet gekeken en dan sta ik daar ineens levensgroot!!! Even schrikken hoor! Die foto is niet echt charmant....in het echt zie ik er heeeel anders uit...hahahahaha
In ieder geval....tot volgende week!!!

Gepost door: Petra | 14-04-06

De commentaren zijn gesloten.