19-04-06

Romantisch lopen in het park ...


Deze morgen ben ik samen gaan lopen met Betty Spencer in het park van Heule onder het motto “ liefde is … samen lopen”. We hebben samen opgewarmd (= naar het park toe lopen) om dan apart toerkes in het park te lopen : ikzelf heb er negen gelopen, Betty zes en een half rondje. Zodoende had ik een ideaal mikpunt om interval te lopen. Ik moest maar mijn pijlen richten naar dat blonde kopje in de verte. Het nonnetje, die het schouwspel gadesloeg vanop een bank, zal me dat wel niet kwalijk genomen hebben. Alles tesamen hebben we toch beiden ruim een uur gelopen vandaag.
Intussen ben ik zo goed als klaar voor de web-log-loop van zaterdag : ik mik op een tijd net onder het uur. Door de vele marathontrainingen is mijn snelheid wat afgebot en er zat al niet veel snee op van tevoren.
Betty Spencer vreest dat ze allerlaatste van de rode bende wordt, maar ze zal ook wel dit varkentje wassen ... .
Ik kreeg daarnet een dank-mailtje van de organisatie met de melding dat de Eurojogging een groot sukses wordt. Nooit eerder waren zoveel mensen vooraf ingeschreven : men zat nu al aan ruim honderd lopers, waaronder vele buitenlanders en een twintigtal web-loggers. De dag zelf komen daar wellicht nog vele plaatselijke lopers en last-minute beslissers bij. Het prijsverschil is immers miniem. Bovendien heeft de weerman daarnet een stralende zonnige zaterdag beloofd.
Het zal daar rood zien van het volk !

19:41 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ache ma leut het ! liefde is ... ;-)

Mr Spencer, ik ga mijn uiterste best doen om er te geraken, jammer genoeg ga ik niet kunnen blijven plakken, maar I'll be there

Betty, trek het u niet aan, je moet het trouwens niet bekijken als een wedstrijd, 't is een happening, een soortement "loopjamboree", persoonlijk ben ik van plan al keuvelend te lopen om beetje de bloggers te leren kennen, lopen zelf zal voor mij bijkomstig zijn op die dag denk ik

sp : schoon varken (niet bedoelend op Mr Spencer natuurlijk)

Gepost door: Jo | 19-04-06

De commentaren zijn gesloten.