01-05-06

Bourgondic Running

Gisteren ben ik gaan trainen met de Gavertrimmers : ik heb een 16-tal km gelopen in de mooie natuur : eerst wat gebabbeld met roadrunnerke Jan en daarna nog een rondje met Hervé. Zo kom ik aan een weektotaal van 50 km in 3 sessies : niet mis in een post-Rotterdam-tijdperk. Voorlopig staat er weinig op het loop-programma : alleen Betty hazen in de 20 km van Brussel (28 mei), maar voor de rest is het loop-windstil.
Uiteraard zit het familiaal programma en het werkschema nokvol. Ik ga dus andere prioriteiten moeten stellen de komende weken. Intussen hou ik de conditie op peil.
Via een gunstige wind – thanks Ronald - is het artikel van het dreamteam in de nieuwste Runners World nu ook bij Frank Spencer geraakt.
Het is opnieuw een bijzonder mooi stukje geworden met een mooie reuzegrote foto van de dametjes Spencer en van mezelf met het klassieke biertje. Afgezien het feit dat het een Nederlands pintje was, smaakte dit biertje toch wel hemels.
Blijkbaar heb ik volgens trainer Rob Veer nu ook een nieuwe trend geïntroduceerd binnen de loopsport, namelijk het “Bourgondic Running”, met andere woorden : genieten van elke stap. Ondanks dat genieten wordt toch het tempo in het oog gehouden. Blijkbaar heb ik tijdens mijn marathon bijna elke 5 km even snel gelopen met een kleine negatieve split en dit is de trainer niet ontgaan.
Het was me een privilege om met die stuk voor stuk unieke mensen te mogen samenwerken in hun reis naar de Coolsingel.
“It’s the journey that matters, not the destiny …”.
En dat het nu maar rap 27° wordt !!!

11:15 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

bourgondic running Mooi verslag in Runnerworld. Leuk om te lezen over het Bourgondic Running al vind ik het nog veel mooier om te lezen dat je de R'dam Marathon hebt gelopen in een giga vlak schema waarbij de snelste 5km slechts 39sec sneller waren dan de langzaamste 5km.

Gepost door: Bjorn Paree | 01-05-06

Nieuw woord in den dikke Van Dale Kijk al uit naar morgen als de nieuwe RW in de bus zal vallen. Lopen en genieten of genieten en lopen ... het gaat best samen voor gewone lopers die niet voor een podiumplaats lopen. Mooi, 't leven is mooi ...

Gepost door: Michael | 01-05-06

Mannen weten waarom Een fris pintje, of het nu hollands is of niet, kan altijd smaken na een (zware) fysieke inspanning ! Dat is al een destiny op zich, niet ?

Gepost door: kj | 02-05-06

RW 2 mei en in Antwerpen en Mechelen vond ik vandaag nog steeds geen nieuwe Runners World. Oh dear. Hopelijk morgen meer geluk, zodat ik ook eindelijk van jouw verslag kan genieten in RW.

Gepost door: Ruthje | 02-05-06

he frank ik heb een problempje ik kan niet bij je vrouwtje kijken
dan krijg ik een fout trouwens mooie foto hoor ik had vandaag de runners pas
groetjes uit castricum

Gepost door: wanno | 05-05-06

mooi was en leuk stuk van een mooi avontuur! Heb het al voorgelzen in rhodos met behulp van ronald!

Gepost door: martine | 05-05-06

bourgondic running is het beoefenen van bourgondic running voor ieder
mogelijk, bestaat er een club? is er een logo zodat je collega B.R. kan herkennen op foto
graag meer inlichtingen
dank bij voorbaat

Gepost door: patrick | 02-07-07

De commentaren zijn gesloten.