10-05-06

Stokkestijf

Gisteren ben ik nogmaals gaan lopen met de Wevelgemse joggingclub. Er waren stukken minder lopers dan vorige donderdag. Één van de hoofdredenen daarvoor is dat er geen start-to-runners zijn en dat het op dinsdag veel sneller gaat en bijgevolg heel wat tragere lopers afhaken. Een probleempje waar meerdere clubs mee worstelen.
Ik ging mee met een groepje voor een tochtje langs Menen, Moorsele, Gullegem en Wevelgem en met de opwarmingsrondjes op de piste kom ik aan een totaal van 17 km in anderhalf uur. Het ging inderdaad wat snel voor een langzame duurloop, maar ik voelde me goed en de conditie zit pico bello, dus dat was geen enkel probleem.
Deze morgen was ik wel wat stokkestijf van de inspanningen : vooral de pijn in de liezen en onderrug baren me wat lichte zorgen, omdat ik daar nog nooit last van heb gehad. Niet dat het problematisch is, maar toch : een loper moet alert zijn …
Misschien zijn mijn Asics Gel Kayano ( reeds 1250 km mee gelopen) aan vervanging toe – Betty, op 11 juni vieren we vaderkesdag – en mijn Adistar Control, gekregen als sponsoring voor het dreamteam lopen niet echt lekker, zodat ik ze enkel gebruik voor het kortere werk en/of voor op de loopband.
Het goede nieuws kwam vorig weekend van Betty Spencer, die al haar besttijden momenteel aan het verpulveren is. Zo liep ze zondag 1u27 in Dwars door Brugge. Als ze op die manier progressie blijft maken, ga ik nog moeten opletten of ze holt me zo voorbij. Dan worden de rollen omgekeerd en moet zij mij nog hazen in Brussel.
Ze had ook een pro forma-klachtenmailtje gestuurd naar de organisatie van ING- Dwars door Brugge, omdat de bevoorrading compleet in het honderd was gelopen. Door de massale opkomst was er geen drank meer voor de tragere lopers, terwijl die evengoed 12 Euro inschrijvingsgeld betaald hebben. We kregen een excuus-mailtje van de organisatie : ze geven ruiterlijk toe dat is iets misgelopen is – de eerste keer in 26 jaar - in de communicatie met de medewerkers en bijgevolg mag Betty als compensatie de volgende ING-wedstrijden van Gent en Oostende gratis meelopen.
Misschien een tip voor andere slachtoffers …

11:22 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

running in a free world gratis wedstrijden ... ne mens zou er trager voor gaan lopen ... maar Betty doet zo te horen net 't omgekeerde!?
Pas wel op met schoenen die niet goed aan je voet zitten ... al is 't maar voor 't koppeke, je kan niet voorzichtig genoeg zijn.

Gepost door: geert | 10-05-06

Voorzichtig ! Ik zou toch maar wat voorzichtig zijn met dat geven van stille hints richting Vaderdag.

Aanstaande zondag is het immers... Moederdag.

Gepost door: Wim | 10-05-06

nette service mooi geregeld van ING.
Succes beiden in Brussel! en tja, wie haast wie, bent benieuwd :)

Gepost door: Ronald | 10-05-06

mooi wel een goede geste van de organisatie, enne, ik liep zondag de 10 daar was niets!

Gepost door: martine | 10-05-06

drinken Straf van Betty...
Ik heb ook een mail gestuurd met een link naar mijn stukje op lienweb. Maar nog geen reactie gekregen!
en euh... de wijn ligt te rijpen in mijn garage, zulle! :-)

Gepost door: Lien | 11-05-06

De commentaren zijn gesloten.