19-05-06

Mc-Bride-Run

Ik schreef de vorige keer al dat ik aan een nieuwe uitdaging toe was na een geslaagde marathon-campagne.
Ik kreeg daarvoor een goeie tip van Jan, 't Roadrunnerke, om op 4 juni mee te lopen aan de Mc Bride Run, een halve marathon tussen Ieper en Poperinge, langs een prachtig parcours. Bovendien steun je met deze wedstrijd, prima georganiseerd door de in de streek alom bekende Marathon Willy (cfr. foto) – remember “één jaar gratis” – ook het goede doel van Artsen zonder grenzen.
Leuk meegenomen is dat er achteraf een koud buffet is voor alle lopers en familie aan democratische prijzen. De wedstrijd alleen kost amper 6 Euro en voor de ronde som van 10 Euro krijg je een wedstrijd-deelname met koud buffet, handdoek, geschenkenpakket, massage, sportdrank en een tombolaticket. Als je dat vergelijkt met wat sommige andere wedstrijden durven te vragen, dan kan je als loper zeker niet klagen in Poperinge.
Ik hoop er een tijd van rond de 1u45’ te lopen : ik mag mijn doelstelling van < 1u40’ niet te vroeg bereiken, zoniet mag ik wederom op zoek naar een nieuw target.
Gisteren heb ik opnieuw in ’t park van Heule gelopen, een twaalftal kilometer in 1u06’. Ik had Coldplay “X&Y” op mijn mp3 gezet, zodat ik zelfs zonder xtc-pilletje als een dartel veulen over de bospaadjes aan het zweven was.
Mijn woensdagtraining heb ik wijselijk geschrapt wegens darmklachten : ik had lekkere Julienne-Spencer-soep gemaakt, maar had die iets te royaal van uien voorzien met de gekende gevolgen. ’t Is zonde dat de lekkerste zaken meestal voor de grootste klachten zorgen.
Het komende weekend wordt wellicht het drukste weekend van het jaar met twee huwelijksfeesten en twee Communiefeesten. We zullen af fuivend van ’t ene feest naar ’t andere rollen. Ik vrees dat het een huzarenklus wordt om nog een gaatje te vinden om een toerke te lopen, al kan een houten kop daar enigszins anders over beslissen.

13:51 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

mooie wedstrijd Dat ziet er idd een mooie wedstrijd uit. Dat schrijf ik in mijn agenda voor volgend jaar, nu valt het net tussen de 20 km van brussel en mijn marathon in Edinburgh (11 juni). Mss zie ik je volgend weekend wel hazen in Brussel. We kunnen mss met de bloggers een plaatsje afspreken om na de wedstrijd samen te komen? loopgroet

Gepost door: woudloper pi | 19-05-06

hm hmhm..die hou ik even in gedachte!

Gepost door: martine | 19-05-06

Private McBride Ziet er schitterend uit. Misschien volgend jaar? Dit jaar loop ik 's anderendaags de 10 km. stadsloop in "geboortestad" Gent en op zaterdag 10 juni een halve marathon in "getogendorp" Zwijnaarde. Hopelijk lukt het wel volgend jaar. Ik volg je prestaties alleszins!

Gepost door: Sven | 19-05-06

McBride ziet er idd een toffe wedstrijd uit. Moest ik nu de dag nadien niet meedoen in Gent, dan zou ik het nog overwegen ook. Wie weet volgend jaar! En veel plezier dit weekend!

Gepost door: Ruthje | 19-05-06

Weekend wel ... ik wens je een fijn weekend toe ... veel drank ... veel spijs ... veel leute ... en veel recuperatieloopjes volgende week :-)))

Gepost door: Koen | 19-05-06

Soepje? Dat ziet er inderdaad uit als een mooie wedstrijd....helaas moet ik passen, want dochterlief wordt op die dag 15!

Lekker soepie Frank....volgende keer maar iets minder uien!

Gezellig weekend met al die feesten.....

Gepost door: Petra | 19-05-06

succes! succes met de halve op de 4e Frank.
Ik zal er niet bij zijn.. moet mijn krachten sparen voor mijn halve, de 18e

Gepost door: Ronald | 19-05-06

Yep... Ik zou anders zeker meelopen maar kheb dan een voetbal-tornooi. En bovendien doe ik, net als Ruthje, de 5de mee aan de ING GENT. Hoedanook Spencer, good luck !

Gepost door: kj | 20-05-06

snel parcours opletten !!!! pas maar op frank , het is een snel parcours , helemaal vlak ik liep er mijn eerste en tevens snelste halve marathon , voor je het weet ben je binnen in 1h40 en het buffet achterna mocht er best wezen , je hebt waar voor je geld er zullen tevens meerdere gavertrimmers aanwezig zijn.

Gepost door: roadrunnerke | 20-05-06

http://marathon-geert.skynetblogs.be/ Komt te vroeg voor mij maar lijkt me idd iets om op de kalender voor volgend jaar te zetten!
Succes!!

Gepost door: geert | 20-05-06

runnersworld Net terug uit vakantie en daarom nu pas de "runnersworld" gekocht. Proficiat, je hele familie in't groot in het blad. Vooral jouw pose met een lekker(???) biertje spreekt boekdelen.

Gepost door: Dirk | 20-05-06

Mc Bride Frank,
Ik doe zeker ook mee en ik vermoed nog een kleine 10 clubgenoten (deze van Harelbeke, niet van Wevelgem ;-))

Gepost door: Steven Trimmer | 20-05-06

T'is feest T'is feest t'is feest , het is nog nooit zo plezant geweest.....Geef er maar een lap op , zowel op het feest als met het lopen .

Gepost door: mario | 22-05-06

Mc Bride - target een target (wedstrijd) voor ogen hebben is blijkbaar belangrijk. blijkbaar een aanrader die Mc Bride run. heb er meteen mijn doel op termijn van gemaakt (voor 2007 wel te verstaan , tevens mijn eerste wedstrijd ever)
na met veel goeie moed vorig jaar in augustus de eerste 'runners-stappen' te hebben gezet is 2006 een jaar van 'fond' leggen. veel lsd-loopjes en langzame meters (stillaan kilometers) in Z1 en Z2.
bedankt alvast voor de nuttige tip en divers info op je schitterende blog.
succes met het 'haas spelen' voor Betty in Brussel.

Gepost door: lucas | 25-05-06

De commentaren zijn gesloten.