09-06-06

Kleuterturnen

Deze week heb ik nog niet gelopen, tenzij een uurtje kleuterlopen met een beetje goede wil meetelt als noeste trainingsarbeid.
Het was immers sportweek in de kleuterschool van ons Maudje. Deze sportdagen werden met verve georganiseerd door ene Betty Spencer, u inmiddels wel bekend. De kleuters moesten een waaier van diverse sporten en spelletjes beoefenen, waaronder ook lopen in het park.
Daarvoor werd een “echte” loper ingehuurd, met name Frank Spencer. Neen, ik heb nog geen handtekeningen moeten uitdelen :-)
Zo mocht ik telkens toerkes lopen in het park met in mijn kielzog een bende uitgelaten kleuters. Dit was een mega-leuke bedoening : lopen met allemaal lachende gezichtjes in mijn slipstream, ’t is eens iets anders. Daar offer ik met veel plezier een dagje verlof aan op. (Betty zelfs een week !)
Daarenboven kregen alle kleintjes na afloop de gouden medaille en konden ze fier als een gieter terug naar hun papa en mama.
Wellicht waag ik mij vanavond aan een uurtje lopen in Moorsele, terwijl mijn dochter Marie gaat keurturnen. Ik moet daar toch wachten en het is beter voor mijn conditie om een uurtje te lopen in plaats van een uurtje in de kantine met een Leffe te vertoeven. Ik moet daar wel nog een leuk parcours weten te versieren.
Het kon eens geen kwaad om een vijftal dagen stil te liggen : vooral na een slopende Mc Bride-halve marathon van vorige zondag. Alle spieren en kleine kwaaltjes hebben eens de kans gehad om volledig te herstellen. Ze hebben al genoeg afgezien de voorbije maanden.
We kunnen er meteen weer uitgerust tegenaan : aan allen een tropisch weekend toegewenst !

17:20 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Moorslede ... loop ze daar in Moorslede ... de Leffe kan nog altijd nà de loop!

Gepost door: geert | 09-06-06

van dale Weer eentje voor in de Dikke van Dale: Zo fier als een gieter :)

En zo te lezen ben je nu ook bij de kleintjes een beroemde Belg!

Gepost door: Ronald | 10-06-06

Ja... ...eindelijk eens de rapsten ! Hahaha... ;-)

Gepost door: kj | 13-06-06

De commentaren zijn gesloten.