18-06-06

Im Westen nicht Neues

Im Westen nicht Neues …, met andere woorden van het westelijk front weinig (opzienbarend) nieuws.
De laatste dagen heb ik weinig gelopen : vorige week amper 6 km – shame on you – en deze week 30 km, ook al "gene vetten".
Dat heeft zo uiteenlopende redenen :
De hoofdreden is dat ik absoluut geen hitteloper ben : ik voel me een beetje verwant met Vincent Rousseau, de laatste Belgische winnaar in de Rotterdam Marathon. Die had altijd een extra clausule in zijn contract staan, waardoor hij niet startte als het meer dan 17° was.
Ik heb deze winter veel gevloekt met het onmenselijk Siberisch trainingsweer, maar al bij al ben ik heel tevreden dat mijn marathon al achter de kiezen zit en dat ik in deze tropische temperaturen geen dertigers in Z1 meer moet lopen.
Een andere reden is dat wij bij mooi weer meestal in "onze zomerresidentie" vertoeven : stel je daar absoluut geen pauselijk Castel Gandolfo bij voor of Beckinham Palace. Een gewone Spencer sta-caravan in Blankenberge trekt er al iets meer op.
Wanneer wij daar vertoeven, zitten we ’s avonds meestal met een lekker flesje wijn op ons terras en komt er meestal niet veel meer terecht van lopen, ondanks alle goede voornemens.
Dat moet uiteraard ook eens kunnen ter compensatie van de vele eenzame winterkilometers.
Hoewel, onlangs heb ik een prachtig loopparcours gevonden in de buurt van Lissewege. Misschien moet ik toch maar eens op loopexploratie gaan.
We houden je uiteraard op de hoogte.

21:45 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

later lopen dat lopen komt wel weer Frank.. het is idd erg warm nu.
geniet van je relaxte dagen!

Gepost door: Ronald | 18-06-06

weblog van de week van harte He frank ik leef nog..
ik ga morgen even bij je lezen weer het is nu wat laat..
maar ik zie dat als nog lekker loopt rustig aan
maar ik zeg ook lopen

Gepost door: wanno | 19-06-06

parcours de boog kan niet altijd gespannen staan he ... es een paar weekjes loopluwte kan zeker geen kwaad .. en als je mooie parcoursen ontdekt hier in de kuststreek, laat het me zeker weten

Gepost door: Koen | 19-06-06

bon vivant Het gaat je precies héééél goed: heb net even je 'gewichtsverloop' bekeken ... ;-)

Gepost door: geert | 19-06-06

Lisseweegs lopen Hai Spencer,

Lissewege is idd een mooie streek, heb daar mn vriendin gevonden en weet dus dat er langs het kanaal en dergelijk meer mooie looproute's zijn. Maar loop toch liever richting de terrasjes van Blankenberge als 't zo heet is...

Greetz

Gepost door: Achieltje | 19-06-06

Hmm... Mooie villa Philippe.... De OCMW in Kortrijk draait blijkbaar op volle toeren, hahaha ! Sportieve groeten.

Gepost door: kj | 19-06-06

Geen nieuws ?? Een artikel met titel "Geen nieuws" ?? Kijk dan maar eens op www.dehardloopkrant.com alwaar deze weblog is uitgeroepen tot weblog van de week ! Van Harte Gefeliciteerd hiermee. Gr. Bjorn

Gepost door: Bjorn Paree | 19-06-06

Hard...relaxen Dat moet ook kunnen hé. En waar kan dat beter dan voor je caravan met een glaasje wijn en het gezelschap van je vrouwke....
Wat het lopen betreft: waarom niet eens gewoon zonder voorbereiding in het wilde weg gaan verkennen? Je ontdekt zo soms verborgen en schone plekjes in ons kleine Belgenlandje.
Loopgroet,
Woudloper TCRunning.

Gepost door: Tom | 20-06-06

De commentaren zijn gesloten.