31-07-06

Web-log-loop bis te Gierle : ideale voorbereiding !

De voorbije weken heb ik me perfect kunnen klaarstomen voor de komende web-log-loop in Gierle : veel rusten, af en toe een plons in het zwembad, tapering off, carbo-loading en “as good as every day” een lekkere BBQ ( LoL).
Dan ben ik direct in “optima forma” voor de après-ski annex after party in de Heihove.
Neen, alle gekheid op een stokje : ik heb tien dagen niet gelopen om de pijnlijke enkel wat te sparen. Daarenboven was lopen in die hitte sowieso geen optie.
Gisteren heb ik mij dan voorzichtig gewaagd aan een half uurtje heel rustig uitlopen en ik heb geen noemenswaardige last meer gevoeld. Okee, je voelt altijd wel iets, maar ik geloof dat het ergste leed nu wel geleden is en dat ik door te rusten een vervelende blessure vermeden heb.
Jammer dat ik de 27 km van de Zestorenjogging heb moeten laten varen, maar achteraf gezien ging lopen in de sauna van Bellingen zelfs voor een Frank Spencer in topconditie heel erg zwaar geweest zijn.
Ik ga dan maar noodgedwongen mijn pijlen moeten richten op de web-log-loop II van Gierle : ik ben er nog niet uit of ik nu de 10 mijl of dan wel de 7 km ga lopen. Veel hangt immers af van Betty’s plannen, de toestand van de poot en het Kempische klimaat.
In de wedstrijd die ik zelf niet meeloop kan ik dan uiteraard hard supporteren voor alle knalrode truitjes. Het lijstje van deelnemende bloggers ziet er alvast veelbelovend uit. Er staan ook heel wat andere namen op dan in Harelbeke :
Eureka, ik ga me nog moeten toeleggen op het regelmatigheidscriterium van het web-log-lopen om een mooie prijs te lopen :-).
Kan ook moeilijk anders : in Harelbeke, toendertijd het centrum van het land :-), waren vooral de Oost- en Westvlaamse bloggers van de partij, nu is het de beurt aan de Antwerpenaars in de stille Kempen – waar blijven onze Limburgers ? ?
Ik kijk er al naar uit, want het is altijd heel leuk – of verschietachtig – om te merken welk gezicht er nu achter die papieren topprestaties, P.R.’s en zieleroerselen schuilt. In Harelbeke – eerste web-log-loop – vormde ik het mini-ontvangstcomité en zat zo in een bevoorrechte positie om iedereen welkom te heten. ’t Is telkens heel spannend, je krijgt er zowaar zenuwen van, maar achteraf heb je het gevoel alsof je elkaar al jaren kent.
Amigos à Gierle, here we come …

12:37 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

webloglopen Awel, ik kijk er ook al naar uit ... 't is idd wat anders om de persoon achter de blog te zien. Hopelijk worden we in niet teveel gevallen ontgoocheld :-)))

Gepost door: geert | 31-07-06

same here ook ik kijk er al volop naar uit. De temperaturen gaan iets minder de hoogte in schieten dan de voorbije weken, dus da's ideaal voor een wedstrijdje (hopelijk blijft het wel droog, of dat wordt een bbq binnen, maar dat is dan maar zo hé). Martine van het dreamteam komt waarschijnlijk ook, samen met Roland. Wordt dus een veelzijdige lollige bende bijeen!! Tot dan!!

Gepost door: Ruthje | 31-07-06

ben erbij Yep, ik kom zeker, en of je mij nog Roland of Ronald noemt.. maakt mij niet uit.... en kom idd gezellig met Martine maar weet ook nog niet welke afstand ik ga lopen.. zie daar wel..
tot zaterdag!!

Gepost door: Ronald | 31-07-06

leuk leuk om je weer te zien!! Tot zaterdag!

Gepost door: mARTINE | 01-08-06

Weblogloop Zal niet voor mij zijn deze keer - ben zaterdag aan het 'werk' in het Dendercriterium. Succes alginder ver van hier ;-)

Gepost door: Michael | 01-08-06

De commentaren zijn gesloten.