02-08-06

Belofte maakt schuld !

Nu de hittegolf definitief achter de rug is – snik, waar is het zonnetje gebleven ? – kan er opnieuw gewerkt worden aan de conditie.
De “forme van de grote dagen” is toch druppelsgewijs weggesmolten als sneeuw voor de zon – topconditie is veraf - en ik sleep daarenboven ook nog een paar overtollige zomerkilootjes met me mee. Er is bijgevolg nog veel werk aan de winkel.
Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb er de pees opgelegd en drie dagen na elkaar gelopen : zondag 5 km, maandag 7 km en gisteren 12 km. Da’ s meer dan in de voorbije twintig dagen. Om de pijnlijke enkel wat te sparen ging dat evenwel “very slowly”. Ik haalde amper 10 km per uur. Bijgevolg moet dat tempo nog wat de hoogte in.
Anders arriveer ik komende zaterdag pas in Gierle na mijn tien mijlen als jullie brochettes en satékes al lang achter de kiezen zitten. En ik wil het jullie niet aandoen om al te lang te wachten op de eenzame krijger uit het verre Westen.
By the way, ik heb me weer wat op de hals gehaald. Mijn dreamteam-collega Martine – ik kijk er al naar uit om haar nog eens terug te zien na ons Rotterdam-avontuur – vertelde me dat ze ook van de partij gaat zijn op de web-log-loop. Running Ronald mobiliseert immers de oranje-stoot-troepen samen met Petra Schoon.
Voor de grap had ik een reaktie geplaatst met de belofte dat ik zaterdag compleet in oranje-outfit zou lopen, indien hij met meer dan 5 Nederlandse web-loggers naar Gierle zou afzakken. Ik was er immers heilig van overtuigd dat de Holland-delegatie beperkt zou blijven tot bovenvermeld trio. Nu blijkt echter een volledig oranje-legioen met de vloot van Piet Hein naar Gierle af te zakken.
Ruthje , help me out of here !
Laat me aub. niet voor aap staan … en ik loop al zo traag … :-)
Rood is toch “the one and only” verplichte web-log-loop dresscode !

13:21 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

overleg Ik zal even overleg voeren met de Nederlandse aanvalstroepen maar ik denk dat we wel tot een overeenstemmig kunnen komen dat je in rood loopt maar de rest van de avond onze Nationale kleur draagt :)

tot zaterdag!!!

Gepost door: Ronald | 02-08-06

:-) voilà, da's al aardig opgelost door Ronald hé. Ben evenwel benieuwd naar je Hollandse tenue, dus dat verwachten we wel bij de bbq! :-)

Gepost door: Ruthje | 02-08-06

Plechtige overhandiging?? Als je in het rood loopt Frank, dan mag je 's avonds je oranje tenue aan, wij zijn benieuwd hoe dat staat.......
Ik verheug me op de overhandiging van de troffee!!! Net de schoorsteenmantel afgestoft, dus daar zal hij voorlopig prachtig blinken!!
Zie jullie zaterdag.

Gepost door: Petra | 02-08-06

Oranje? Tja Frank...... sorry, maar je moet er nu echt aan geloven! ;-) Ik heb een jaartje in Belgie gewoond, en ik weet dat je je nogal opgelaten zult voelen in een oranje shirt. Komt bij... dit is een thuiswedstrijd voor jou: rode duivel!

Gepost door: ronnie en janna | 02-08-06

gentlemen's agreement Frank, waarom maak je geen resultaatsverbintenis in de zin van dat wanneer 50% van de Nederlanders die deelnemen vóór jou eindigen, je tevens een oranje boxershort zult dragen tijdens de BBQ?

Gepost door: geert | 03-08-06

gentlemen's agreement Frank, waarom maak je geen resultaatsverbintenis in de zin van dat wanneer 50% van de Nederlanders die deelnemen vóór jou eindigen, je tevens een oranje boxershort zult dragen tijdens de BBQ?

Gepost door: geert | 03-08-06

hahahaha.... ...hup holland hup... ( of moet ik zeggen : hup frank hup... ) heheheh...

Gepost door: kj | 03-08-06

s Dag Frank,
mooie, overzichtelijke Blog. Goeie tijden, de marathon zal geen probleem zijn. Met uw loopervaring staat u duidelijk verder, zeker wat marathons betreft, misschien dat ik er mij volgend jaar ook aan waag. Een blog dat ik regelmatig zal "raadplgen". Ondanks de verschillen hebben we toch iets gemeen, de vijf vrouwen. Was dat de reden om vel te gaan trainen?

Gepost door: edvg | 03-08-06

oranje boven Frank, doe geen moeite om een oranje uitrusting te zoeken. 'k zal er 1 meebrengen (zeer volledig) . Ik heb deze gekregen (jawel) van onze Nederlandse collega's juist voor de wereldbeker begon (en toen deze nog van oordeel waren de beker te winnen...). Ik blijf in principe niet voor de bbq dus ik kan deze niet aandoen...

Gepost door: johan | 04-08-06

De commentaren zijn gesloten.