14-08-06

Lang zal ie leven ... in de gloriaaaaa ...

Vooreerst een dikke proficiat aan onze Dodentocht-helden : Gavertrimmers Stefan en Rony finishten respectievelijk in Bornem om 16u52 en 19u33 – ze waren de avond tevoren om 21u vertrokken, terwijl bloggers Michael en Carmen er na 70 km de brui aan gaven wegens pijn aan zowat alles dat pijn kan doen. Toch hoedje af voor de onmenselijke prestatie !
Bijgevolg heeft mijn stelling van een aantal berichtjes geleden proefondervindelijk een antwoord gekregen : de Dodentocht is wellicht nog van een ander kaliber als een marathon lopen. Uiteraard is het peren met citroenen vergelijken : een uitstekend wandelaar gaat niet meteen een marathon kunnen lopen, terwijl het omgekeerde nu ook blijkt …
Maar bij de Dodentocht is de vermoeidheid toch de grootste struikelblok en heb je een aantal factoren – blaren, krampen, spierpijn, etc … - toch moeilijk in de hand.
Misschien wordt de Dodentocht 2007 een volgende uitdaging voor de Spencers al gaan we alvast uit een ander vaatje moeten tappen …
’t Voorbije weekend heb ik toch niet stilgezeten : gisteren heb ik ruim anderhalf uur gelopen en daarnet weeral 45’ : denk nu niet dat mijn marathon-turbo in gang geschoten is.
Verre van, ik wil enkel wat voorsprong nemen op mijn schema, want woensdag vertrekken Betty en ik naar Lissabon op city-trip en de week daarop vertrek ik met mijn vijf vrouwen naar Bulgarije (Albena) voor een all-in vakantie.
Gewoontegetrouw neem ik op elke vakantie mijn loopschoenen mee, maar de ervaring leert mij steeds dat die meestal onaangeroerd blijven. Nu ja, ik troost me dan altijd met het gedacht dat ik tenminste de intentie had om te lopen.
Een all-in vakantie – van de eerste cocktail tot het laatste biertje - is ook altijd gevaarlijk voor mijn gewicht en de conditie. Een collega is onlangs teruggekeerd met 9 kgr overgewicht. Dat wordt dus oppassen voor een Bourgondiër als Frank Spencer : ik vrees dat september een sobere maand zal worden.
Vandaag volgt wellicht ook nog een feestje : ondergetekende is immers jarig en Betty Spencer is inmiddels mysterieus verdwenen en de meiden zwijgen als vermoord. Er staat me weer wat te wachten …

11:30 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

U vergat er nog eentje U vergat de snelste nog te vermelden: Dirk van http://www.bloggen.be/dirkjogt/ finishte om 11u38 na 39 km lopen en 61 km wandelen :)

Gepost door: Caroline | 14-08-06

Happy birthday tooooooo yoooooooooooouuuuuuu Wat kunnen we meer doen dan een welgemeende happy birthday uitroepen in uwer richting? Weer een jaartje erbij, en hopelijk nog vele goedlopende jaren!!!

Gepost door: Achieltje | 14-08-06

Dubbelop! Nogmaals.....gefeliciteerd!!!! Hieperdehiep Hoeraaaaaa

Gepost door: Petra | 14-08-06

PROFICIAT!!! van harte met je verjaardag Philippe!! Laat je maar eens goed verwennen door je 5 vrouwen en geniet honderduit van jullie vakantie!!

Gepost door: Ruthje | 14-08-06

Tram...?? Proficiat Filip ! Tram 7 neem ik aan ? hahaha...!! Ik kan daar maar 1 kleinigheidje aan toevoegen : "...EEN VAT, EEN VAT, EEN VAT...!!! "

Gepost door: kj | 14-08-06

jarig Hiep, hiep en.......geniet er van.

Gepost door: ginette | 14-08-06

100 km weblog-wandel-loop? Laat dat vat van Koen voor mij ook maar aanrukken. Gelukkige verjaardag en een prettige vakantie wens ik je toe. Misschien is het mogelijk om met een aantal bloggers volgend jaar deel te nemen aan de 100 km. Kunnen we lopen en wandelen afwisselen. Lijkt me leuk. In mijn vriendenkring vind ik niet veel enthousiasme voor sportieve bezigheden van dit niveau. En op die manier kunnen bloggers mekaar toch beter leren kennen dan tijdens een snelle loop. Niet?

Gepost door: Christophe | 14-08-06

proficiat Philippe van harte proficiat me uwen verjaardag en dat er nog vele jaren mogen volgen , laat u maar eens goed gaan op vakantie , 2 jaar geleden ook naar Bulgarije geweest ( all-in ) en ge komt daar niks te kort zulle , en neemt u vrouwke maar eens mee shoppen ginder tis daar spotgoedkoop.

Gepost door: roadrunnerke | 14-08-06

Ficiat PRO

Gepost door: Steven Trimmer | 14-08-06

Hiererdepiep!! Gefeliciteerd Philippe!!! nog vele jaren, blessurevrij en in goede gezondheid.
En voor straks, lekker genieten, fijne vakantie!

Gepost door: Ronald | 14-08-06

van harte Van harte met de prestatie en gefeliciteerd met 3 x goud in Gothenborg voor Belgie. Vakantie is altijd lekker en ik weet zeker dat je die eventuele extra kilos er in no time weer hebt afgelopen.

Gepost door: Bjorn Paree | 14-08-06

laat hier nog een late proficiat met je verjaardag, philippe, nog vele jaren. Geniet van alles! Dodentocht ... ja ... misschien doe ik volgend jaar ook wel es mee!

Gepost door: Koen | 14-08-06

hip hip hoera Gelukkige verjaardag alsnog gewenst!! Verwend worden door 5 vrouwen, is dat niet éénieders droom! Die oevertollige kilo's train je er wel af. Het bewijs Dodentocht of marathon het zwaarst is m.i. nog niet geleverd. Ik zal na de Brussels marathon mijn antwoord geven. Maar ik ben dan ook een wandelaar die beginnen joggen is, lees mijn Dodentochtverslagje maar eens.

Gepost door: Dirk | 15-08-06

van harte Ik ben een dag te laat, daarom alsnog van harte met je verjaardag! En dat er nog velen mogen volgen.

Gepost door: M@urice | 15-08-06

Proficiat Proficiat met je verjaardag .. wel een dag te laat, maar beter laat dan nooit. Geniet ervan !!

Gepost door: Edith | 15-08-06

Ben benieuwd Ik ben benieuwd hoe het afgelopen is. Klinkt niet goed als mensen zo geheimzinnig doen. Ze zijn het vast niet vergeten !
We gaan het met z'n allen wel lezen.

In ieder geval: Lang zal die leven ! Ook al is het vandaag een dag te laat, neem er vanavond ook nog maar ééntje.

Gepost door: Lodewijk | 15-08-06

zoen Nog een dikke zoen philippe!! Van harte!

Gepost door: martine | 16-08-06

beter laat dan nooit Gelukkige verjaardag !

Gepost door: Jo | 18-08-06

De commentaren zijn gesloten.