07-09-06

Exit Dreamteam Runner’s World

Eergisteren had ik mijn allerlaatste interview met Lourens Kluitenberg, de hoofdredacteur van ons aller eigenste lijfblad Runner’s World : het was naar aanleiding van een terugblik naar het Dreamteam – 6 maand later – voor het oktobernummer : wat is er van hen geworden, wat drijft hen en waar zijn ze momenteel mee bezig ?
Ik was aangenaam verrast, want intussen zijn weeral maanden verstreken, en het lijkt net alsof ik gisteren na 3u59’18” de Coolsingel opgedraaid ben. Wat gaat de tijd toch snel …
RW is immers razend benieuwd naar wat er van mij geworden is 6 maand na Rotterdam : ben ik in het bekende zwarte gat gevallen, heb ik nog historische loopprestaties neergezet na april, is ondergetekende terug vervallen in zijn Bourgondische leefgewoontes met drankorgieën en braspartijen, etc … .
Neen, niets van dat : het was gewoon een leuke babbel met Lourens over “lopende” koetjes en kalfjes.
Daarin ondermeer flink wat aandacht voor de web-log-lopen van Harelbeke , Gierle en diegene die nog volgen (Lier).
Lourens was ook heel geïnteresseerd in de loopplannen van mijn muze, steun en toeverlaat Betty Spencer : door het hele dreamteam-gebeuren mee te beleven heeft zij nu ook de smaak te pakken gekregen en zijn warempel marathonplannen gesmeed. Liefde is … samen een marathon lopen : ik heb Betty beloofd om haar volgend jaar te hazen in haar debuutmarathon – from zero tot hero …
Verder kreeg ik de klassieke vraag over de professionele begeleiding van Rob Veer met loopschema’s op maat : daar was ik immers heel tevreden over. De schema’s waren heel gevarieerd (duurlopen, pyramidelopen, verschillende hartslagzone’s Z1-Z5, interval, etc …) met telkens veel aandacht voor de recuperatie, zodat we zeker niet vermoeid aan de volgende sessie begonnen en overtraind aan de start verschenen.
In mijn enthousiasme verkondigde ik ook dat ik aan het trainen geslagen was voor de marathon van Etten-Leur (29 oktober) : verdorie, nu het zwart op wit gedrukt gaat staan kan ik er behoudens overmacht niet meer aan ontsnappen. Ook Rotterdam 07 is min of meer een certitude.
Desalniettemin ben ik toch relatief goed bezig : sinds onze terugkeer uit Bulgarije heb ik omzeggens elke dag getraind en zijn de Portugese en de Bulgaarse extra calorieën inmiddels uitgezweet. Rest nu nog om de overtollige Bissegemse kilos – 5, lees vijf !! - af te trainen …
Tot zover mijn bijdrage tot het volgende nummer van Runner’s World.
Ik ben ook eens benieuwd hoe het mijn lotgenoten inmiddels vergaan is : van Martine weten we ongeveer alles, Marij is medio juli bevallen van haar dreamteam-baby Jonah, Jacques zou spijtig genoeg gestopt zijn met lopen en Angela is naarstig aan het trainen voor haar bisnummer, etc …
Gelijktijdig met onze terugblik zal ook een oproep verschijnen voor het nieuwe Dreamteam Rotterdam 2007. Moesten alle bloggers nu hun kandidatuur stellen, dan kunnen ze er toch niet naast kijken en zal er toch minstens ééntje tussenzitten.
Dus niet twijfelen, doen !
Lees er alles over in het volgende nummer van RW.
Het wordt beslist een onvergetelijk avontuur …


ps : een kleine rechtzetting vanwege RW na het ter perse gaan van dit item : de oproep voor het nieuwe Dreamteam volgt een maand later - in het novembernummer !

12:49 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Onvergetelijk Als je het zo leest, moet het inderdaad wel iets onvergetelijks geweest zijn, dat Dream Team. Mocht ik een ander uurrooster hebben, ik stelde me ogenblikkelijk kandidaat.
Veel succes ook voor mevrouw Spencer, ik zie jullie al hand in hand de eindmeet overschrijden. Zou er zoiets bestaan als de Liefdesmarathon?

Gepost door: Sven | 07-09-06

dreamteam als ik me kandidaat zou stellen, is het dan een sterk punt dat ik je ken, of laat dit mijn kansen aanzienlijk slinken? :-)

Gepost door: geert | 07-09-06

Ahum... Geert maakt geen schijn van kans, ik daarentegen... ;-)

Gepost door: kj | 07-09-06

Dreamteam @ Geert en kj : de redactie van RW leest in het geniep vele loopblogjes, wees daar maar zeker van ...
@ sven : de Liefdemarathon !? huh ... ? u bedoelt toch niet "the love parade ..."

Gepost door: frank spencer | 07-09-06

Proficiat Beste Spencer,

Graag volg ik uw loopavonturen via deze blog. Ik wil gewoon laten weten hoe knap ik het vind dat je deze blog blijft volhouden: boeiend, vaak grappig en zonder spelfouten. Waar vind je trouwens de tijd om dit te doen, naast job en family-time. Chique! Veel succes voor de komende marathon.

Gepost door: filip ! | 07-09-06

Ervaring Het hele 'Dreamteam' was een groot succes. Jullie hebben heel veel samen gedaan. Om dat achteraf te bekijken kan alleen maar met een grote glimlach.
Als jij en Betty samen een hele marathon gaan lopen, waar dan ook, sta ik aan te moedigen!!

Gepost door: Petra | 08-09-06

Leuk Toch leuk, als jullie zo samen komen om nog wat ervaringen uit te wisselen. En tof dat Betty ook marathonkriebels heeft, met een haas als jij lukt dat vast en zeker. Bedankt nog voor de tips die je me al hebt gegeven. Coaching gaat je zeker goed af. Betty heeft geluk.

Gepost door: Edith | 08-09-06

Dreamteam. Hey Mister.
Wat je nu zegt. Ik stelde me vorig jaar ook al kandidaat voor het Dreamteam en dit jaar doe ik het zeker weer, daar kan je zeker van zijn. Mijn doel is om de marathon uit te lopen in minder dan 3 uur en dat zal me lukken ook. Maar ik denk wel dat ik daar hulp voor nodig heb. Ik denk dat ik deze hulp kan vinden bij het Dreamteam. Niet? Wens Betty het beste namens mij in haar debuutmarathon en misschien lopen we elkaar tegen het lijf in Rotterdam, want Dreamteam of niet, ik doe mee in Rotterdam. Zeker weten.

Gepost door: Christophe | 08-09-06

RW Ik zie met spanning uit naar het volgende nummer van RW.. altijd leuk jullie verhalen.. en Dreamteam 2007?? daar moet toch minimaal één Nederlandse en één Belgische blogger in ??

Gepost door: Ronald | 08-09-06

Meslin... Ik vind dat één van de mooiste wedstrijden die op de kalender staat. Ik ben heel nieuwschierig naar jou ervaringen daar en hoop er volgend jaar ook te lopen.
PS: Op de planning van 2006 staat 'halve' tussen haakjes naast Etten-Leur. Moet daat geen 2 voor ?

Gepost door: DijleLoper | 09-09-06

exit Dreamteam? Betwijfel ik, je avontuur zal je je leven lang bijblijven denk ik, een echte exit bestaat niet. Nu heb je ook nog 'Betty' besmet met het marathonvirus, veel succes! Vorige donderdag ging ik wandelen met een groepje zestigplussers, en ik kwam tot de ontdekking dat ze allen al minstens één marathon gelopen hadden, EN allemaal sneller dan mij, dus ik moet zeker nog één marathon lopen.

Gepost door: Dirk | 09-09-06

Dreamteam ... Ik denk dat iedereen stiekem hoopt op een deelname aan het dreamteam.
Maar op één of ander manier zal je "waarschijnlijk" uit het oog moeten springen... En jij kan verdomd goed schrijven , daar kunnen er maar weinigen tegenop!

Gepost door: erik | 09-09-06

Dreamteam Ook ik heb iets anders dan positieve verhalen gelezen het Dreamteam. Wie zou daar niet een deel van willen uitmaken. Ik heb ook genoten van je verhaal.

Gepost door: jan | 10-09-06

leuk leuk he, het echte afscheid vh dreamteam. Het was mooi. We zullen altijd met elkaar verbonden zijn zo...
Ik kijk uit naar de nieuwe runners!

Gepost door: martine | 12-09-06

De commentaren zijn gesloten.