22-12-06

Druk, drukker, drukst …

Het is hier ook – zoals bij de meesten blijkbaar – heel erg stil op de blog. Niet dat er niet gelopen wordt of niks te vertellen is, maar naar ’t eind van het jaar toe is het traditioneel gigantisch druk.
En dat op alle gebied : privé – werk – kinderen – eindejaarsfeesten - etc …
Zo is er op het werk de traditionele jaarafsluiting met minimale personeelsbezetting en permanentie van ondergetekende, moeten thuis de kerstaankopen nog gebeuren in volle winkeldrukte – de eindejaars-familie-feestjes zijn dit jaar immers ten huize Spencer.
Op de koop toe moet Betty Spencer het ganse weekend werken, zodat de voorbereidingen van het feestje op mijn nek terecht komen.
Daarenboven moeten alle kinderrapporten afgehaald worden op school – de meiden Spencer hebben het prima gedaan met allen een rapport in de 80 % - en zo is er elk tijdstip wel iets anders te doen.
En dan kan het gebeuren dat “het bloggen” er wat tijd bij inschiet : soms heb ik ook de indruk dat ik na twee jaar bloggen alles al een keer verteld heb en dat ik telkens in herhaling val of jullie verveel met mijn loopimpressies.
Nu ja, soit, je kan niet elke keer origineel uit de hoek komen en honderd andere benaderingen verzinnen over het lopen : een marathon lopen is en blijft de ene voet voor de andere zetten, niks meer maar ook niks minder.
Maar goed, deze week heb ik al twee keer 45 minuten losgelopen.
De Kerstcorrida van Deerlijk is goed verteerd, de duo-sprong met Bruno naar een beste jaarprestatie toe is goed gelukt. Het was een heel leuke namiddag daar in Deerlijk, want ik had die mens nog nooit gezien, hé. Voor herhaling vatbaar !
Verder zou ik dit jaar nog graag voor het eerst de kaap van de 2000 km overschrijden – met nog 37 km voor de boeg in de resterende dagen moet dit zonder ongelukken te doen zijn.
Vanaf januari gaan we dan de trainingen verder opdrijven met Rotterdam in het vizier : ik heb nu al vijf marathons op mijn palmares staan : twee onder de vier uren en drie erboven.
Het target is om het evenwicht te herstellen en als het even kan mijn marathon-pr te verbeteren.
Dit wordt de nieuwe loop-uitdaging voor 2007.
Zo, en nu gaan we opnieuw de drukte induiken …

12:37 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

verder bloggen Blijf maar verder bloggen, ik spring graag binnen.

Gepost door: etienne | 22-12-06

Dat gaat lukken... Wat? Wel, meer dan 2000km, het perfecte evenwicht en natuurlijk een PR in Rotterdam.

Gepost door: DijleLoper | 23-12-06

Wijn! Mail me eens, dan kunnen we afspreken voor de wijn. De wijn heeft ondertussen al een jaar gelegen en is perfect nu :-) Je krijgt er nog een fles bovenop van me voor het lange wachten!

Gepost door: Lien | 23-12-06

kaartje: Prettige Kerstdagen en een Gezond & Sportief 2007 !!!

Gepost door: Bjorn Paree | 23-12-06

Simpele marathonvoorstelling... De eindejaarsperiode is inderdaad een drukke bedoening en dan geeft het niet als je blogje niet vaak aangevuld wordt. De meesten hebben toch nauwelijks tijd om het te lezen. Maar over die marathon ben je toch iets te simplistisch. Volgens mij is een marathon niet gewoon het ene voetje voor het andere zetten. Technisch wel natuurlijk, maar mentaal is het heel wat meer. Is het niet meer een gevecht met de grens van je mogelijkheden? Ik omschrijf de marathon het liefst als een geseling waar je van geniet. Niet?

Gepost door: Christophe | 25-12-06

Iedere dag kijk ik wel even op uw blog, maar heb nog nooit een berichtje achter gelaten.
Vanuit Overschie wensen wij u vele gezonde en goede dagen (kilometers) toe.

Gepost door: Fred Smit | 25-12-06

De commentaren zijn gesloten.