22-01-07

Houten kop …

Wederom is een trainingsweek “on the road to Rotterdam” voorbijgevlogen : 12 more weeks to go …
De Coolsingel komt steeds dichterbij en de weken worden geleidelijk aan zwaarder.
Deze week kom ik aan 60 km in 4 sessies, waarin het zwaartepunt in het drukke weekend lag. Gelukkig was mijn lange langzame duurloop van 23 km al op dinsdag afgewerkt.
Vrijdagavond heb ik nog een uurtje rustig losgelopen op de loopband. Op zaterdag was het een uurtje intervallen in het park van Heule, waarin telkens snelle en trage rondjes afgewisseld werden.
Op zondagmorgen was het traditioneel een groepssessie met de Gavertrimmers : het domein de Gavers was herschapen in een modderpoel met een kleine ravage van omgevallen bomen en afgerukte takken. Het was een feeëriek decor, alleen iets minder geschikt om te lopen.
Bij één van mijn eerste passen zakte mijn enkel diep weg in een gecamoufleerde plas, zodat ik anderhalf uur als een boerenpaard mocht ronddraven met een kleddernatte poot. Aangenaam is anders …
De benen voelden wat vermoeid aan en ook mijn hoofd liet “een houterige indruk” na : ongetwijfeld de schuld van die overijverige garçon op de huwelijksreceptie van de voorbije avond, die mijn glas telkens “ongevraagd” boordevol in de oorspronkelijke toestand zette.
Maar soit, niets beters om de alcoholrestanten uit het lichaam te verdrijven dan vroeg opstaan en een rondje joggen : Frank Spencer heeft stevig gezweet gisterenmorgen en zich bijgevolg in het groepje van “de mindere goden” genesteld.
Anderhalf uur en een verkwikkende douche later voelde het hoofd al stukken beter aan : de benen waren wel nog loodzwaar. Wellicht het gevolg van drie dagen na elkaar lopen op een zwaar parcours. Gisterenavond heeft Betty de kuiten en de billen vakkundig los gemasseerd, zodat het al iets comfortabeler aanvoelde. Op mijn beurt deed ik net hetzelfde bij haar, wellicht iets minder vakkundig, maar daarom niet minder gemeend :-)
Vandaag is het gelukkig een welverdiende rustdag en vanaf dinsdag gaan we er opnieuw stevig tegenaan.

12:47 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Betty toch wel leuk dat je zo'n goeie masseuse in huis hebt hoor!

Gepost door: Ruthje | 22-01-07

Net zoals de reclame "ik wil ook die masseur die jij hebt"....

Gepost door: Julie | 22-01-07

... "ik wil ook die masseur die jij hebt"....

Gepost door: Homer | 22-01-07

slechte garcon u hebt die garcon toch onder zijn voeten gegeven zeker ... achteraf. Wat massage betreft, ik ben vakkundig

Gepost door: etienne | 22-01-07

massage parlour probeer Betty wel een evenwaardige verzorging te geven, want een oud spreekwoord zegt "Zij die niet goed masseren willen, krijgen soms wel slaag op hun billen"

Gepost door: geert | 22-01-07

Zware tijden! Inderdaad zoals je het zegt heb je helemaal gelijk de zwaren weken gaan op den duur wel door werken, het herstel duurt iets langer dan normaal.
Even volhouden die laatste paar weken, het is zo 15 April, en dan zijn we alle ellende weer zo vergeten.

Gepost door: Fred | 22-01-07

garcon had die garcon geen sportdrank op zijn dienblad dan?

Gepost door: Ronald | 22-01-07

Luxe beest Modderbaden, privé massages, ... het lijkt daar een luxe kuuroord te zijn ten huizes spencer. Hoeveel kost een privé sessie daar ?

Gepost door: Byrntie | 22-01-07

Lekker zeg zo'n massage

Gepost door: Hans | 23-01-07

garcon en wiens schuld is dat de garçon telkens moest bijvullen? een vol glas is ook mooi om naar te kijken

Gepost door: wim | 23-01-07

De commentaren zijn gesloten.