26-01-07

Room Hostel Rotterdam

roomrotterdamDeze week heb ik efkens wat gas teruggenomen : oorzaak was een weerbarstige rechterenkel en dito scheenbeen.
Het lopen zelf deed vreemd genoeg amper pijn, maar na de douche en vooral “the day after” voelde ik wel zeurende pijn, vooral als ik op dat ene plekje drukte.
Ik lees dat Ruthje er ook al last van heeft - wel van haar eigen scheenbeen, niet van het mijne :-)
Wellicht een eerste signaal van overbelasting en een teken dat er wat teveel hooi op mijn vork steekt. Blijven lopen met “het zwaard van Damocles” van een potentiële blessure boven het hoofd is ook ambetant.
Uit ervaring weet ik dan dat ik best wat extra rustdagen inlas. Voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast …
Zo gezegd, zo gedaan : de conditie is toch relatief goed en we mogen ook niet te vroeg in “topform” zitten.
Deze morgen was het bijgevolg al stukken beter met de rechterenkel, zodat we opnieuw de draad van mijn schema kunnen oppikken.
Inmiddels heeft Betty Spencer ons hotelletje voor ’t weekend van Rotterdam ook al geboekt. We gaan er een hele familie-uitstap van maken.
Met onze indrukwekkende fanclub moesten wij echter bijna een volledige vleugel of etage van een hotel boeken, zodat de familie Spencer voor een goedkopere oplossing heeft gekozen.
Het is dus het Room Hostel geworden, vlakbij de Erasmus-brug.
Vandaar uit worden strategische punten vastgezet zodat mijn harem - onze supporters-schare is 100% vrouwelijk - ons maximaal ziet passeren. Ik geloof dat we vijf tot maximaal zes keren te bewonderen zijn, naargelang we niet te ver uit elkaar lopen uiteraard.
Ons toevluchtsoord is eigenlijk meer een “backpackers hostel” met grote en kleine kamers. Leuk detail is dat alle kamers een unieke naam gekregen hebben, geheel en al in een Rotterdams thema : wat dacht je bijvoorbeeld van de Blijdorp Room, de Dutch Delight Room, de Love Room, de Historical Room, de Multicultural Room, de Sports Room, de Work en Club Room, de Port Room, etc …
Ik ben eens benieuwd welke kamer de familie Spencer toegewezen krijgt ?
Iemand enig idee of suggesties voor namen … ?

12:39 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Als je maar niet in de "Foyer" moet slapen ... De supergezellige bar is iedere avond geopend en regelmatig worden er unieke thema-avonden of bijzondere feestjes georganiseerd. Zie maar dat je op tijd op bent voor de start...
Ps : heb jij ook een nieuwe outfit besteld ? ze zijn gearriveerd, zondag af te halen (en je kan deze keer lang blijven plakken....)

Gepost door: jogginggirl | 26-01-07

hotel zo te zien zitten veel bloggers in elkanders buurt in Rotterdam. Gaan jullie ook naar de pasta party? Wij wel, maar evt. kunnen we nadien nog iets gaan drinken of zo met z'n allen hé (als dat lukt met al jullie vrouwkes natuurlijk :)) Ik pak nog wat extra rust voor mijn scheenbeen, just to be safe. Samen met Mario mijn schema ook wat lichter gemaakt om verder onheil hopelijk af te weren...

Gepost door: Ruthje | 26-01-07

Leuk! Leuk, zo'n half hotel bezetten met je hele fanclub. Eerlijk gezegd denk ik dat jullie gewoon niet veel tijd op die kamers gaan doorbrengen, R'dam is zo gezellig!

Gepost door: Julie | 26-01-07

Weblogparty in Rotterdam Inderdaad, dat moeten we doen. Met z'n allen naar de pastaparty of achteraf ergens afspreken. Op mijn blogje heb ik daar ook al naar gepolst. Dit moeten we doen.

Gepost door: @ Ruthje en allen | 27-01-07

feyenoord ik denk de feyenoord room!!

Gepost door: martine | 28-01-07

room de runnersroom natuurlijk

Gepost door: Ronald | 28-01-07

room the 'some mothers have them'-room? Ziet er alvast gezellig uit!

Gepost door: Dirk | 29-01-07

hostel ROOM Hallo Frank,

Zie dat jullie bij ons willen komen slapen. Gezellig, maar op welke naam hebben jullie de boeking gemaakt?? Kan niets terugvinden in ons systeem, vandaar! Hoop dat je snel even wilt reageren, dan is er vast nog wel een plekkie voor jullie! Vriendelijke Rotterdamse groet van Mirjam (hostel ROOM)...

Gepost door: Mirjam | 31-01-07

@ Hostel Room Frank is maar een Nickname, we hebben gereserveerd op naam van Philippe Lagae.
Groetjes.

Gepost door: betty spencer | 02-02-07

De commentaren zijn gesloten.