09-02-07

Rode Veters in Schoorl

rodevetersGisterenavond heb ik nog 9 km losgelopen in het gezelschap van de immer vrolijk tetterende Jogginggirl. We liepen in een gezapig tempo ons Wevelgems toerke.
De enkel heeft ook deze keer braaf geluisterd naar zijn baasje en alle pijntjes naar de verdoemenis verbannen. Blijkbaar begint het flexium smeren en het consumeren van ontstekingsremmers eindelijk te renderen. Laat ons hopen dat de grootste ellende nu achter de rug is.
Komend weekend trekken Betty Spencer en ikzelf opnieuw ons oranje shirt aan en maken een uitstapje naar onze Noorderburen om er de halve marathon van Schoorl te lopen. We maken er trouwens een leuk weekendje van.
Schoorl is traditioneel een reunie-weekend van alle voorbije en het huidige dreamteam van Runner’s World. Ik kijk er al naar uit om iedereen eens terug te zien en opnieuw bij te praten tussen pot en pint. Het blijven toch stuk voor stuk memorabele mensen uit een avontuurlijke periode in je leven.
We hebben er ongelooflijk veel zin in !
Schoorl is tevens een grote Nederlandse web-log-loop : nooit eerder zullen er zoveel hardlopende webloggers tesamen lopen als komende zondag.
Bovendien lopen we allen voor het goede doel en proberen we onder impuls van Linda geld in te zamelen voor de stichting Bloedlink : deze vereniging ijvert om hartinfarcten bij jonge mensen te voorkomen en daarvoor spoort men iedereen aan om te lopen met rode veters.
Elke loper kan bijgevolg rode veters kopen aan 2,5 Euro per paar. Als ik een pakketje moet meebrengen, laat dan best een seintje na.
Voor het goede doel ben ik altijd bereid om boodschapper te spelen en als volleerd drugskoerier rode veters over de grens mee te smokkelen.
Join the club …

12:36 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

er zijn er nog met middagpauze ... (intern grapje)

Gepost door: jogginggirl | 09-02-07

2 paar Zoals ik al schreef: graag nog 2 paar voor mij. Maar ik zei dat ook al aan Petra, dus wel onderling overeenkomen want ik moet nu ook geen 4 paar hebben :-) Kan je meteen die 5 EUR die ik je moet aftrekken van 't bedrag van de T-shirts :-) Alvast bedankt!

Gepost door: Julie | 09-02-07

@ Julie Julie, als ik nu tien paar rode veters meebreng, krijgen we dan twee web-log-t-shirts gratis :-)
It' s a deal ?

Gepost door: frank spencer himself | 09-02-07

1 paar Zoals al gevraagd op de weblopersblog mag je voor mij ook een paar rode veters meebrengen. Wellicht zien we elkaar in Sluis. Anders geef je maar een seintje. Alvast bedankt om veterkoerier te willen spelen.

Gepost door: Harmsie | 09-02-07

rode veters loop je daar dan ook sneller mee ? Breng maar 2 paar voor mij ook Frank , kga je nog wel eens zien denk ik om te vereffenen . Het beste in schoorl en doe petra de groeten .

Gepost door: roadrunnerke | 09-02-07

Schoorl have fun in Schoorl!!! Hopelijk niet te veel last van schenen en enkels hé, 'k zal duimen!!

Gepost door: Ruthje | 10-02-07

rood Voor mij mag je ook een paar meebrengen, dat zijn toch ook de kleuren van de KV hé!

Gepost door: Koen | 10-02-07

vandaag is rood ... als je dit nog op tijd kan lezen mag je ook voor mij een paar meebrengen, Frankie-boy!
Succes en hou de eer van onze Vlaamse Leeuw hoog daar bij onze Noorderburen!!

Gepost door: geert | 10-02-07

De commentaren zijn gesloten.