21-02-07

Champagnekelder geplunderd !

Bingo, ’t was razend spannend gisterenavond : ik was net binnen van een uurtje te gaan lopen in Wevelgem, toen Betty me op de hoogte bracht dat mijn teller als een rollercoaster naar de 100.000 raasde.
Blijkbaar klopt er iets niet bij de skynet-blogs en ook de refresh-knop was eventjes knock-out, want onze teller versprong in één tel van 99.992 naar 100.000 om daar minutenlang laveloos te blijven staan – wellicht om mijn champagnekelder te plunderen - en dan in één ruk te verspringen naar 100.007.
Blijkbaar zaten er enkelen op vinkenslag, want in een mum van tijd kreeg ik mooie “print screens” van Jogginggirl, Betty Spencer en Homer in mijn mailbox.
Ongetwijfeld zaten die allen in de slag met de netbeheerder van Skynet, maar belofte maakt schuld.
Eerlijk is eerlijk, de champagneflessen worden asap bezorgd aan de gelukkigen. Het is trouwens met veel plezier dat de beloning in drievoud wordt weggeschonken. Het weze hen meer dan gegund !
Proficiat en Santé !
We gaan dan maar een maandje vroeger moeten afreizen naar Epernay om onze voorraden terug aan te vullen :-).
Thank God dat Betty ook bij de gelukkigen is, zodat er wellicht nog een coupeke godendrank zal overschieten voor Frank Spencer.

Nu iets heel anders : herinneren jullie zich noch de allereerste zonovergoten web-log-loop van vorig jaar in Harelbeke ?
Ik kreeg een vriendelijke mail van Rosanne, de organisator van de Eurojogging met de vraag of de webloggers op zaterdag 21 april opnieuw naar het prachtige natuurdomein De Gavers van Harelbeke afzakken.
Er ligt immers een trofee te lachen naar de eerste web-log-loper en we zoeken een opvolger voor Koen Vansteenkiste , die vorig jaar de trofee meenam naar Gistel.
Ook de after-party is inmiddels legendarisch, al was het maar omdat polonaise-bloggers Jan en Johan in de streek gezorgd hebben voor de drooglegging van de ganse Petrus-voorraden.
Nu zouden wij heel graag opnieuw het initiatief nemen voor deze web-log-loop, ware het niet dat onze oudste dochter Louise eveneens op zaterdag 21 april haar plechtige Communie doet en dat wij er deze keer niet zelf gaan bijlopen.
Niets belet uiteraard dat de bloggers massaal afzakken naar Harelbeke.
Op de website van de Eurojogging vind je nog enkele mooie sfeerbeelden.


webloggerscounter2

12:38 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Eurojogging 6 dagen na Rotterdam?
Ik heb die datum nog wel vrij, maar heb ik tegen dan nog benen???

Gepost door: geert | 21-02-07

Skynet Toffe gasten die van Skynet. Had inderdaad gevraagd om uw teller een kwartiertje te blokkeren. Dat heeft me wel een fles champagne gekost ;-)

Gepost door: Homer | 21-02-07

Eurojogging.... Ja, ik had er een tijdje geleden al melding van gemaakt, maar.....de avond ervoor (start om 23.00) is de Bergrace by Night. Hier vlakbij, erg leuk en afgelopen November ook gelopen.....keuze's keuze's. En ik weet dat de Spencertjes er niet bij zijn. Maar....(wat een lang verhaal) ik ben eigenlijk van plan om in Sluis te komen kijken.....en dat is weer de dag nà een loopje in Den Haag...pffft. Ik kom aan lopen niet eens toe!
Gefeliciteerd met je honderdduizendste bezoeker!!

Gepost door: Petra | 21-02-07

Eurojogging helaas pindakaas, één week na Rotterdam, die zondag moet ik al gaan hazen in Antwerpen en de 21e zelf verjaart Koenie en die moet ik dan dringend eens wat aandacht gaan geven na drie maanden marathon"verwaarlozing" hé ;-)

Gepost door: Ruthje | 21-02-07

Helaas Helaas, een weekje na Parijs vind ik dit echt te vroeg en ook ik moet mijn loopweduwnaar een beetje aandacht geven na al die harde trainingsmaanden. Wel een leuk idee, we zetten het eerstdaags ook op de webloglopers-blog!

Gepost door: Julie | 21-02-07

Proost ! Ik kan je ook zo'n "print screen" bezorgen hoor Dhr Frank Spencer... ( jaja, ik kan goed overweg met photoshop...heheheh...)

But don't worry, ik zal het je niet aandoen.

Gepost door: kj | 22-02-07

Helaas, zeg dan moet ik nog flink herstellen van Rotterdam, als ik het al haal

Gepost door: hans | 22-02-07

wie doet er mee? Welwel als iedereen zich verontschuldigd, maak ik nog een kans om met die trofee naar huis te gaan. Moet mijn agenda maar eens checken.

Gepost door: Smurfineke | 23-02-07

web log loop Dat was daar inderdaad een heel geslaagde avond en zou het met plezier terug willen overdoen. maar... 't zal voor volgend jaar zijn.

Gepost door: Johan | 24-02-07

eurojogging Ik lees net bij Ronald dat ie zou komen, we laten hem daar toch niet alleen staan zeker ? Ik probeer dat hier te regelen...

Gepost door: jogginggirl | 24-02-07

Video Ha die Frank,
Ik had tijdens het verblijf in Schoorl nog een gesprek over de Rotterdam marathon 2006 met Ronald. Hij vertelde dat jij opzoek was naar wat beelden van dit evenment. Ik heb een totaal dvd van TV Rijnmond. Dus mocht je intresse hebben? Laat maar weten.

Gepost door: Rich@rd | 25-02-07

Het heeft in ieder geval Het heeft je in ieder geval enkele champagneflessen gekost en ik neem aan dat je er de avond zelf ook nog wel even soldaat heb gemaakt.
Gaat in ieder geval hard, want nu staat hij alweer 200o over die 100000. Populair log dus.
Ben benieuwd of dat bij mij ook lukt.

Groeten van Lodewijk

Gepost door: Lodewijk | 25-02-07

loop dat gaat vast iemand regelen!!Ik zit nog in Afghanistan dus ik ben er ook niet...

Gepost door: martine | 25-02-07

De commentaren zijn gesloten.