26-02-07

Rotterdam : seven more weeks to go …

De voorbije week werd weer naarstig gelopen : in totaal 55 km in vier beurten.
Normaal ging ik mijn intensiteit vanaf vorige week – de laatste 8 weken – opdrijven van vier naar vijf loopsessies, maar wegens tijdsgebrek is dit er niet van gekomen.
Nu hoor ik jullie al denken dat dit weer een dubieuze loopsmoes is en dat je altijd wel een gaatje moet vinden om te kunnen lopen in een strak tijdschema, maar binnenhuis-architecte Betty had het voorbije weekend het lumineuze idee om ons interieur volledig te vernieuwen, zodat het momenteel een mini-bouwwerf is ten huize Spencer en de verfrol, de papierkwast en de gereedschapskist onze loopschoenen naar de achtergrond verdrongen hebben.
En Frank Spencer en karweien, dat is jammer genoeg geen geslaagde combinatie …
Gelukkig komen opa en oma Spencer af en toe meer dan een handje toesteken.
Qua timing kan dit wel tellen met een dubbele marathon en twee Communiefeesten (Louise en Maud) in het vooruitzicht.
Het worden beslist weer drukke tijden ten huize Spencer. Ik vraag me soms af hoe we dit helse ritme blijven volhouden.
We hebben het zo druk als een kip met Pasen, maar uiteraard “geen geluk zonder druk”.
Bijgevolg was het weer tijd stelen en om te lopen moest ik extra vroeg opstaan : zo stond ik op zondagmorgen al om 6u30 bij de warme bakker om het gezin te bevoorraden van verse pistolets en ontbijtkoeken om daarna te vertrekken voor mijn lange langzame duurloop van 21 km in de Gavers in iets minder dan twee uren.
Dan iets anders : woensdagavond staat er wederom iets leuks op mijn programma.
Sommigen onder jullie weten al dat ik een supporter ben van voetbalclub K.V. Kortrijk – in de gloriejaren actief, maar de laatste jaren veeleer passief – en dat “de véékaa” momenteel de pannen van het dak speelt.
Ik had vroeger al eens afgesproken met blogger en notoir Club Brugge-supporter Koen Vansteenkiste om gezamenlijk naar de voetbal te gaan, wanneer Kortrijk kampioen zou spelen in tweede.
Nu is dit treffen er door een speling van het lot wat vroeger gekomen en mag tweedeklasser Kortrijk in een dubbel beker-treffen landskampioen Club Brugge partij geven.
Nu moet je weten dat Kortrijk heel goed aan het spelen is in tweede en dat Brugge momenteel bezig is aan een “kwakkelseizoen” en zijn Europese ambitie moet zien te redden in de bekercompetitie.
In normale omstandigheden heeft Kortrijk geen schijn van kans, maar in een ware cupmatch weet je maar nooit.
Hoe dan ook, woensdag is Koen mijn gastheer en gaan we genieten van een heerlijke pot voetbal. Ik hoop alleen maar dat hij niet de ganse tijd moet rechtveren naast mij voor alweer een nieuw doelpunt …
De Brugse spitsen mogen voor mijn part nog een tweetal weken wachten om de weg naar de netten terug te vinden.
“FCB, olé, olé, …, you’ ll never walk alone …”

12:56 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

cercle brugge lady eerst en vooral sucses met je training vr je marathon , en wat de club betreft ben ik het volkomen met je eens , zeker als cercle lady we duimen mee woesdag ... je blog heeft zelfs iets mee vn een cercle kleurtje mooi zo grtjes K

Gepost door: katrien r | 26-02-07

Bouwwerf Grote (onverwachte) werkzaamheden ten huize Spencer... Je had beter een schema aan Mario gevraagd, dit kent daar blijkbaar ook alles van!

Gepost door: Homer | 26-02-07

De commentaren zijn gesloten.