05-04-07

Rotterdam marathon : supporter (m/v) gezocht …

La norma
Oef, de virussen hebben Frank Spencers lichaam wellicht collectief verlaten : gisteren heb ik alweer al een uurtje kunnen loslopen.
Er was wel één “conditio sine qua non”, namelijk dat ik in de onmiddellijke omgeving liep van een toilet, voor het geval dat mijn darmen …
Aangezien mijn loopband op amper 5 meter van mijn wc-beneden en op 3 meter – in vogelvlucht gerekend - van mijn wc-pot boven gaf dit ook niet echt een onoverkomelijk probleem.
Het lopen zelf ging iets moeizamer, maar alle trainingen in deze tapering-off periode zijn momenteel gewone onderhoudstrainingen : ’t is te zeggen, om de conditie op te vijzelen is het nu toch al te laat.
Het lopen zelf is momenteel enkel nuttig om het geweten wat te sussen en om de motivatie aan te scherpen : gek hé, ik voel me zelfs wat schuldig dat ik na al die zware weken weinig trainingsijver aan de dag mag leggen.
Nu ja, we moeten “fruitig en fris” aan de Coolsingel staan …
Een uurtje geleden is mijn muze, steun en toeverlaat Betty Spencer op ski-vakantie vertrokken naar La Norma.
Nee, ik ben als een brave huisvader met de kids thuisgebleven, geen skiën voor Frank Spencer.
Vermits ik niet alleen twee linkerhanden, maar eveneens twee linkervoeten heb, mag ik het lot uiteraard niet teveel tarten. Ik mag er niet aan denken … en dat op tien dagen van de marathon.
Betty heeft beloofd om voorzichtig te wezen, hoewel we voor de veiligheid toch een goede reis- en hospitalisatieverzekering afgesloten hebben.
Het zou helaas niet handig zijn om Rotterdam te lopen met een gips als “blok aan het been”.
Dan iets heel anders, volgende week zaterdag vertrekken we rond de middag naar Rotterdam, ’t is te zeggen Frank en Betty, the kids Louise, Marie, Liza en Maud en schoonzus Tine.
Door omstandigheden hebben we nog één plaats (= hotelbed) over om “volledig gratis” mee te gaan supporteren naar de marathon van Rotterdam.
De enige tegenprestatie die we vragen is om hard te roepen wanneer we passeren en een oogje in het zeil te houden, zodat de kinderen niet verloren lopen met honderdduizenden uitzinnige supporters langs de weg.
Geloof me vrij, ’t is daar de moeite in Rotjeknor en een unieke belevenis.
Voel je je geroepen om mee te gaan en te supporteren en ben je volgend weekend vrij, laat dan een berichtje na of zend ons een mailtje.
Het kost je niets ... en dat in Nederland :-) !
Feel free …

ps : dit is geen late aprilvis ...

18:33 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

tof! 'k heb mijn eigen Koenie al op m'n hotelkamer, maar je zal gegarandeerd wel iemand vinden hé.
Trouwens, je idee om op zaterdag aan de marathonexpo af te spreken vind ik meer dan prima en is idd wel het makkelijkste. Evt. kunnen we vandaaruit nog ergens iets gaan drinken alvorens iedereen zijn eigen weg naar restaurant of pasta party zoekt. Ik zet het in de loop van volgende week op de blog. Een café in de buurt van de finish voor zondag wordt moeilijker, volgens mijn contacten in R'dam worden die na de marathon compleet overspoeld, maar we vinden wel iets :-) kijk jij Veerle's mail ook na ivm een bepaald dingetje (je weet wel wat...;-))

Gepost door: Ruthje | 05-04-07

Met plezier Philippe, ik zou met plezier mijn longen uit mijn lijf komen schreeuwen in Rotterdam, helaas heb ik een afspraak ergens bij onze zuiderburen. In gedachten supporter ik me te pletter!

Gepost door: Julie | 05-04-07

feestje Ik had dolgraag voor jullie allen komen supporteren ... maar ... openingsfeestje van het zomerseizoen op de tennisclub : zondag 15 april om 11 uur. 'k Zal kijken op tv!!!

Gepost door: Koen | 05-04-07

snorry ik kan me spijtig genoeg niet aanbieden om deze vide op te vullen, maar weet dat ik je luidkeels zal aanmoedigen op het moment dat je me voorbij komt snellen!

Gepost door: geert | 06-04-07

spannend hoi Frank het gaat nu zeker opschieten. Houd alles heel, jaag die virussen weg met een of andere voodoo-methode en laat Bettie vooral voorzichtig doen. Ik zie je in Rotterdam!!

Gepost door: Ronald | 06-04-07

R'dam Doordat ik een concert van Rowwen Heze op zaterdag avond heb moet ik helaas de aanbieding aan me voorbij laten gaan.

Uiteraard zal ik U en al die webloggers aan moedigen in R'dam. Ga komend weekend een supportersvlag maken. Foto volgt op mn weblog.

Gepost door: Bjorn Paree | 06-04-07

Jaag die laatste virussen... de deur uit, en geniet van het toeleven naar R'dam. Prettig paaswknd,

Gepost door: Steven | 06-04-07

wederzijds Als je voor mij supporterd zondag 15 's morgens zal ik voor jou supporteren ietwat later op de dag. Zij het dan wel op 450km afstand vanuit Parijs

Gepost door: Byrntie | 06-04-07

De commentaren zijn gesloten.