07-04-07

Frank Spencer versus Pascal …

RotterdamIk heb daarstraks nog een telefoontje van Betty Spencer gekregen : ze heeft het best naar haar zin op ski-vakantie, hoewel de gevolgen van de klimaatopwarming en het VN-rapport ook al in La Norma merkbaar zijn.
De sneeuw is van een abominabele kwaliteit en de ski’ s kunnen blijkbaar perfect ingewisseld worden voor zwemvliezen.
Om Coach Mario gerust te stellen, ze heeft nog steeds geen bocht gemist noch een lawine ingedoken. Jouw pupil is in blakende conditie voor volgende week.
Aangezien Betty me achtergelaten heeft met “vier kleine mormels” wordt het lopen momenteel naar het achterplan verwezen.
Hoewel, gisterennamiddag had ik ook een keer geluk : Louise was op judokamp, de tweeling gaan zwemmen met vriendinnetjes en onze jongste Maud naar een verjaardagsfeestje.
Bovendien was het een stralende lentedag, zodat ik snel mijn loopspullen aangetrokken heb en mijn looptoerke van 18 km afgehaspeld heb.
Na een tweetal km kreeg ik opeens last van mijn rechterknie : gek, want het is jaren geleden dat ik daar nog iets in gevoeld heb, maar blijkbaar was het “vals alarm”.
Toen ik van plan was om veiligheidshalve de volgende afslag – back home – te nemen, nam de pijn geleidelijk af en een paar km later heb ik niets meer gevoeld.
Raar hé, die pijntjes die op een onverklaarbare wijze opduiken en dan, wanneer je overweegt te stoppen, plots wegdeemsteren. Hoe zou dit te verklaren zijn ?
Misschien zit het wel ergens tussen de oren …
Op het forum van de Gavertrimmers is momenteel een leuke weddenschap aan de gang :
Pascal, een beloftevolle debutant op de marathon, hoopt om volgende week onder de drie uren te duiken in Rotterdam en ik ben ervan overtuigd dat die jongen dat kan, hij is in bloedvorm.
Ondergetekende hoopt om een uurtje later de Coolsingel op te strompelen.
Nu heeft Manuel from Barcelona, de quizmaster, voor deze gelegenheid een weddenschap ingezet met als vraag : slaagt Frank Spencer erin om de kloof met Pascal tot minder dan een uur te beperken.
Wie een gokje wil maken, waag je kans op dit forum

13:29 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

forum gok is geplaatst, extra voor jou en Betty : ook 49 minuten verschil gegokt. Veel plezier samen, en hebben jullie al een extra logee voor R'dam ? Ik ken er anders nog ene die er graag bij is onder het mom van 'tefoeniet' ;)

Gepost door: joggingirl | 07-04-07

Karweitjes... is het gras ondertussen ook al afgereden? Zoniet, gelieve daar dringend werk van te maken..))

Gepost door: betty spencer and sister (act) | 07-04-07

een knappe prestatie zal het ongetwijfeld voor iedereen worden. Voor Frank gok ik op 3.48.48, Betty komt 18 minuten later binnen op 4.06.48. En iemand die in Sluis 1.22 liep zal zijn eerste M wel rond de 3 u afronden zeker ... . Succes folks !

Gepost door: bob | 07-04-07

Een knappe prestatie zorgen voor 4 kleine dutskes en dan nog een toerke van 18km 'afhaspelen'. Veel succes in Rotterdam! Gok: verschil met Pascal 47'

Gepost door: Smurfineke | 07-04-07

Dat gaat jou zeker lukken binnen het uur finishen. Succes met de marathon en the kids

Gepost door: hans | 08-04-07

4 meisjes Ha Frank, een hele goede laatste week voor de marathon gewenst. Neem de rust, eet goed, maar dat doe je vast allemaal!
Groetjes voor de meisjes!
Ik hoop jullie te zien in R'dam.

Gepost door: Petra | 08-04-07

@ Betty De 4 meiskes zijn van huis uit en Frank dacht van z'n vrijheid te kunnen genieten ?!? Gelijk heb je Betty van hem aan het werk te zetten.
Hij mag trouwens ook bij ons 't huis het gras komen afrijden hoor.
Ik gok op 39 min verschil tussen Betty en Frank.

Gepost door: Byrntie | 09-04-07

tuurlijk natuurlijk komt Frank voor de 4 uur binnen!! ik weet niet meer wat ik in een vorig bericht heb geschreven maar je komt zeker binnen die tijd binnen

Gepost door: Ronald | 09-04-07

R'dam Uiteraard lukt het binnen de 4u te finishen ; enige wat nodig is gelijk of sneller te lopen als vorig jaar. Kijk het schema na hoe U toen liep en ge weet hoe het moet. Succes !!

Gepost door: Bjorn Paree | 10-04-07

De commentaren zijn gesloten.