30-04-07

dirk BlanchartdbBDe voorbije week ben ik wat lui geweest op loopgebied : ik kom aan amper één training :
’t was er wel eentje van 22 km, maar toch, ’t is gene vetten.
Nu ja, dat mag ook wel eens na al die zware weken.
Bovendien is het ook echt te warm om te lopen.
Ik kan me nauwelijks inbeelden dat ik in die temperaturen twee weken geleden een marathon gelopen heb, en ’t was toen zelfs nog heter in de sauna van Rotterdam.

Morgen 1 mei staat er wederom iets leuks op het programma :
Met ons vriendenclubje van den Ast Heule – allen oud-bestuursleden van jeugdclub den Ast uit Heule – halen we dirk Blanchart naar Heule voor een gratis aperitiefconcert.
Af en toe organiseren we eens iets voor de veteranen van de jeugdclub en grijpen dan meestal terug naar artiesten uit "onze eigen glorieperiode".
Aangezien dirk Blanchart in de jaren '90 meermaals te gast was in den Ast, lag de keuze deze keer voor de hand.
Dirk Blanchart is een muzikale duizendpoot, producer, zanger en ex-lid van onder meer Luna Twist, Once More en the Groove Quartet.
Frank Spencer is een beetje de bezieler van dit concert en kijkt al uit naar een fijn optreden van een bescheiden, maar daarom niet minder grandioos artiest.
Allen welkom in de Hemelweg te Heule om 12u00, ik trakteer jullie op een knap optreden.
De aperitief staat al klaar.
Santé ... !

17:38 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

You're not alone Ken ken der nog die looprustig bezig zijn momenteel (ikke dus). De ideale periode om cultuur en rust samen te combineren

Gepost door: Byrntie | 30-04-07

Merci! Bedankt voor je berichtje. Ja dat van die hartslag laag houden dat probeer ik nu echt te doen. Tijdens mijn lange en trage duurloop probeer ik echt niet boven die 80% uit te komen. Maar dat is frustrerend wel, als elke omaatje je voorbijsteekt :-)

Gepost door: Jess | 01-05-07

den Dirk Had ik geen familiale verplichtingen (BBQ bij dochter) ik was zeker afgekomen. Als er in de toekomst nog zoiets is, laat het maar weten. Nostalgie!

Gepost door: etienne | 01-05-07

eindhoven ivm weblogloop eindhoven : nemen jullie de kids mee ? zo neen, ik wil ev. wel rijden (heb geen plaats voor 6 vrouwen en een man, sorry), op een of andere donderdag verder af te spreken.. Misschien zijn er nog W vlamingen over de grens ???

Gepost door: jogginggirl | 01-05-07

Lap Te laat uw blog bekeken, tzal voor een volgende keer zijn. Veel plezier nog vandaag.

Gepost door: Yv | 01-05-07

ook te laat gezien.... van den Dirk B :-(
spijtig, want dat is ook voor mij jeugdsentiment. Zal dan mss voor een andere keer zijn hé..greets en loop ze nog !

Gepost door: Steven | 02-05-07

Eerste foto's! Voor de behoeftigen: de eerste foto's zijn via onderstaande link reeds beschikbaar, een filmpje volgt nog...

Gepost door: Nonkel Marc | 03-05-07

peptalk je peptalk kon ik goed gebruiken, weet nooit goed wat ik ervan moet denken als mensen zeggen dat ik gewoon op gevoel moet lopen. mij lijkt me dat toch ni zo verstandig, maar ik ben er ni lang mee bezig hé... thanks!

Gepost door: Jess | 04-05-07

De commentaren zijn gesloten.