28-06-07

Haas op recordjacht


Deze week heb ik nog geen meter gelopen : het is niet dat ik geen zin heb, ik sta zelfs te popelen om een rondje te lopen.
Maar het lijkt me niet onverstandig om na de zware marathon in de Nacht van Vlaanderen mijn carrosserie eventjes te laten rusten.
Ik voel me kiplekker en ook de benen zijn gevoelsmatig hersteld – geen spierpijnen, noch krampen en verzuring – maar om onzichtbare blessures te vermijden las ik best toch wat extra rust in.
Bovendien is het momenteel hektisch druk “ten huize Spencer” met de laatste stuiptrekkingen van een schooljaar, dat weeral veel te rap voorbij is gegaan.
Elke avond was er wel ergens een rapport af te halen, zijn er kinderfeestjes, schoolreizen, sportdagen en moet er nog van alles geregeld worden.
By the way : de meiden Spencer zijn zonder uitzondering met een prima rapport van school teruggekeerd : toch één genetische eigenschap, die ze van hun papa overgenomen hebben :-).
Vanavond neemt onze oudste dochter Louise zelfs definitief afscheid van de Lagere School met een officiële proclamatie en een grote onderscheiding (86,6 %) in the pocket.
Wij zijn uiteraard ook van de partij, al was het maar omdat die huldiging op “goeie Vlaamse gewoonte” gevolgd wordt door een hapje en een drankje.
Morgen trek ik opnieuw mijn loopschoenen aan voor de Vlerkejogging van Harelbeke, georganiseerd door Guido en Jan van de Gavertrimmers.
Vorig jaar liep ik er de 11 km langs de groene long van Zuid-West-Vlaanderen in 53’15”, een tijd die ook dit jaar wel haalbaar lijkt.
Zaterdagavond haas ik Betty Spencer naar een PR in de halve marathon van de Kastelenloop van Izegem.
Haar PR staat momenteel op een bescheiden 2u02’57”
De bedoeling is om onder de twee uren te duiken, maar ik ben ervan overtuigd dat het nog veel sneller kan.
Hoewel, ik kan het uiteraard “clever” spelen !
Als haas word ik gehonoreerd per PR, dus zou ik eigenlijk beter één seconde sneller hazen (2u02’56”) : dat loont me op de lange termijn veel beter.
Remember Sergei Boebka, de polstokspringer van weleer, die elke meeting de lat 1 cm hoger liet leggen en telkens een flinke premie opstreek, hoewel hij toen al een “vet Wereldrecord” van 15 cm extra in de benen had.
Nu ja, we gaan al heel tevreden zijn, als de haas niet meer losgelopen wordt.
Meer moet dan niet zijn …

12:53 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

haas als Betty op dit elan als ze nu bezig is, blijft voortgaan, zal jij binnenkort de gehaasde worden Frank! ;-) alvast véél plezier en succes natuurlijk!!

Gepost door: Ruthje | 28-06-07

haasje over ? tja, zie maar dat je geen vler(k)e te veel op hebt voor die halve.... En Izegemse kastelen ? Zo'n titel vermoed superprijzen... ik zou bvb een tombolalotje kunnen kopen.... Vel succes in oarelbeke en loods Betty maar onder die 2 u ! zo kan ze rapper voor u beginnen hazen...

Gepost door: jogginggirl | 28-06-07

PR Gegarandeerd succes zaterdag, met de huidige conditie van Betty en met zo'n haas kan dat PR geen probleem zijn. Veel succes en tot zaterdag !

Gepost door: philippe | 28-06-07

professionele haas binnenkort zien we je aan de kop van een groepje Kenianen het tempo bepalen!

Gepost door: geert | 28-06-07

pr!! gaat helemaal goedkomen met jou als haas, ik voorspel een 1:55:55 !

Gepost door: Ronald | 28-06-07

Proficiat Proficiat voor Louise, knap gedaan. Daar mag je best fier op zijn. Veel succes zaterdag, met de huidige conditie en tred zal dat vast en zeker lukken. Zie maar dat je haar kan volgen ...

Gepost door: Edith | 28-06-07

mooi! Een dikke proficiat aan de dwergkonijntjes Spencer, dat hebben ze goed gedaan! Wel erg he... de meisjes hard werken en dan de ouders iets gaan drinken op de proclamatie... :-) Veel plezier dit weekend!

Gepost door: Julie | 28-06-07

den prijs Dag Frank, u zegt:"Als haas word ik gehonoreerd per PR" Mogen wij weten wat uw prijs is voor een wedstrijdje hazen? :-) Succes morgen

Gepost door: etienne | 28-06-07

De haas en het konijn ... Er was eens ... zeg dingske wordt er niet gegokt deze keer ? peize die fles wijn was uitstekend en verschrikkelijk lekker hoor ... dus ...;-) Allesinds nogmaals bedankt stel het wel ik duim !!EN NE DIKKE PROFICIAT AAN DE PRINSESJES

Gepost door: katrien r | 29-06-07

Niets van aantrekken Niets lopen is voor jou niet erg. Drink een goede kasteelbier en je kunt weer een topprestatie lopen
Spijtiggenoeg zal het voor mij zaterdag niet lukken .... ik moet dan naar een bierproef (lees zeup) avond

Gepost door: Byrntie | 29-06-07

De commentaren zijn gesloten.