16-11-07

Evita


Evita1Gisterenavond ben ik in de vrieskou 75 minuten gaan lopen met de Joggingclub van Wevelgem.
Om aan mijn kilometers (14 km) volgens het schema te geraken, had ik mijn wagen ergens halfweg de rit geparkeerd om een klein toerke “voor en na” te lopen.
Jogginggirl Veerle was terug van de partij na een maandje gips en zo konden we wat bijpraten - over koetjes, kalfjes en … bloggers - al lopend.

Ik moest me nog reppen, want ’s avonds had ik nog een (telefonisch) interview met Sonja van het maandblad Evita.
Misschien hadden jullie het vorige week al opgemerkt, maar ik kreeg een wat vreemde (maar leuke) reaktie op een eerder berichtje : ik citeer eventjes …


“Beste 'Frank',
Ik ben redactrice voor het maandblad Evita en ben voor een fotoproductie met als thema “man onder de vrouwen” op zoek naar een vader met minstens vier dochters.
Bedoeling is dat vader en kinderen in onze fotostudio gefotografeerd worden en dat de vader wat vertelt over de band met zijn dochters.
Ik heb op je blog al wat over je gezin gelezen en mij lijken jullie een ideale case voor deze productie, vooral omdat jullie allemaal fervente sporters zijn.
Als jullie het zien zitten om hieraan mee te doen, hoor ik het heel graag … “


Aanvankelijk dacht ik aan een heel goeie grap van één onder jullie, want Frank Spencer in een fotostudio, dat is net alsof je “een olifant in een porseleinwinkel” deponeert.
Vandaar dat ik aanvankelijk wat de kat uit de boom keek.
Maar een aantal mailtjes en telefoontjes later bleek het geen grap te zijn, maar bittere ernst.
Zo gezegd, zo gedaan en bijgevolg kreeg ik gisterenavond een spervuur aan vragen over mijn positie als enige man tussen mijn vijf vrouwen.
’t Was leuk om doen en eigenlijk kreeg ik een aantal interessante vragen over mijn dochters, waar ik zelf nog niet bij stilgestaan had.
Stof tot nadenken bijgevolg, maar voor een heel trotse vader van vier schitterende meiden was dit niet eens zo moeilijk.

Dit weekend belt de fotograaf me nog op om enkele beelden te schieten van de familie Spencer, bij voorkeur in sporttenue.
Dit alles zal te bewonderen zijn in het januarinummer van Evita, verkrijgbaar vanaf medio december in de krantenwinkels.
Allen daarheen ...

12:53 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

wow! Frank Spencer en kids worden BV's! Laat je eens weten in welke uitgave jullie komen te staan? Dat wordt vast een knap artikel!

Gepost door: Julie | 16-11-07

potdorie nog een beroemde blogger erbij! Jawadde! Ben benieuwd naar het resultaat, doe ons er nog eens aan denken in januari hé, dan gaat de Evita een sterke meerverkoop hebben denk ik

Gepost door: Ruthje | 16-11-07

Ik zit alvast op de drempel van de krantenwinkel te wachten!

Gepost door: Homer | 16-11-07

dat ze alvast maar beginnen bijdrukken... met een blogteller van bijna 400.000 lezers is dat een ferme oplage... (ps zonder tgbericht morgen turncarpooling ok ?)

Gepost door: jogginggirl | 16-11-07

we gaan hem zeker kopen !! denk dat ze exemplaren gaan te kort komen met al jullie fan's

Gepost door: Katrien | 16-11-07

dan gaan we eindelijk de foto's zien van Frank en Betty in het sexy pakje van op de duo gym :-)
of zal het in een ander sporttenue zijn

Gepost door: Nico | 17-11-07

Bekende Belg! Wat ontzettend leuk! Jullie zijn nu een bekende Belgische familie. Ik wil een handtekening bij onze volgende ontmoeting!

Gepost door: Petra | 17-11-07

fan ook in Mol zal Evita snel uitverkocht zijn. Hier zijn al een aantal fans ongeduldig aan 't wachten !

Gepost door: bob | 17-11-07

BB LEUK!!! je was het al maar nu ben je een echt BB, Bekende Belg! ben heeeeel benieuwd naar de foto's en het artikel

Gepost door: Ronald | 17-11-07

proficat Dag Frank, ik heb al jaren een abonnement op Evita, en weet dus dat het een ronduit schitterend artikel + foto's zal worden over een mooi gezin. Ik kijk er alvast naar uit ! Renate (bedankt voor de aanmoediging voor Ploegsteert, 't was leuk) b

Gepost door: renate | 17-11-07

% Amai dat nummer gaat nu wel heel goed verkocht worden!!!
Ik ben benieuwd!
Je hebt toch % op de verkoop geregeld!?

Gepost door: Tinne | 18-11-07

De commentaren zijn gesloten.