29-11-07

Fotoshoot voor Evita


Evita-fitDe week is niet optimaal gestart voor Frank Spencer, want dinsdag ben ik, zoals eerder al gevreesd, definitief door mijn rug “gezakt”, zoals men dat in de volksmond plastisch omschrijft.
Jullie wisten al dat ik sinds geruime tijd met acute lage rugpijn sukkelde, maar dinsdagmorgen raakte ik nog amper mijn bed uit.
Ik had die slip-lift – vorige week nog de laureaat bij “de bedenkers”, een wedstrijd voor nieuwe uitvindingen op tv – toen zeer goed kunnen gebruiken.
Ook mijn sokken aantrekken bleek een marteling : hoe ik op mijn werk geraakt ben, blijft nog een raadsel, maar ik ben toch wat vroeger gestopt om mijn huisarts met een bezoekje te vereren.
Daar werd ik weer vakkundig opgelapt : mijn vervaldatum was precies nog niet verstreken.
Ik moet nu een ontstekingsremmende spierontspanner nemen (Motifene) : blijkbaar is dit een paardemiddel, want ik voel me momenteel stukken beter.
Veiligheidshalve word ik nog doorverwezen naar een reumatoloog in ‘t AZ, want de huisarts vreest – gezien de bloedresultaten – dat daar wel eens de boosdoener van mijn recente klachten zou kunnen zitten.

Bij het terug aankleden kwam voor mij de belangrijkste hamvraag : “dokter, mag ik blijven trainen of moet ik een streep door mijn marathonplannen trekken ?”
Opluchting toen de bevestiging kwam : “zoveel mogelijk in beweging blijven” is blijkbaar de huidige remedie voor mijn soort rugklachten.
Ik mag dus verder blijven lopen, zolang het geen pijn doet uiteraard.
Merkwaardig genoeg heb ik het minste last van mijn rug bij het lopen zelf : ik zou bijgevolg beter 24 u op 24, 7 dagen op 7 blijven lopen.
Vanavond staat een duurloopje van anderhalf uur in Wevelgem op het programma.

Betty Spencer van haar kant heeft gisteren bij het opbergen van het Sinterklaastuig op zolder haar teen verstoken.
Ze vreest voor een breukje, zodat haar loopactiviteiten – die momenteel op een laag pitje staan – ook voor enige tijd opgeschort worden.
De pech blijft de familie Spencer blijkbaar achtervolgen …

Gisterennamiddag kregen we dan de verwachte fotoshoot voor het maandblad Evita.
Aangezien we volgens de styliste en journaliste het geschikte profiel hebben van “een sportief gezin” ging deze shoot niet door in de studio maar in open lucht op een looppiste in de buurt (Wembley) en in sportieve outfit.
Bijgevolg mocht Frank Spencer met zijn vier dochters in loopoutfit poseren en de aanwijzingen van de fotograaf opvolgen.
Ik heb wellicht mijn roeping voor een professioneel fotomodel net gemist – of niet gehoord – maar de kinderen plakten volgens de fotograaf blijkbaar op het plaatje.
Die laatste was alleszins heel tevreden en ook de meiden vonden het megacool en “beireleuk”.
Wat zullen die nu weer vandaag op school te vertellen hebben ?
Hmm, ik ben eens benieuwd : de resultaten zijn te bewonderen in het januarinummer van Evita, vanaf medio december te verkrijgen in de dagbladhandel.

12:51 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

pech jawadde, vorige week was blijkbaar nog niet erg genoeg... en die heilige man... wat doet die de arme ouders toch aan hé...
(ps : zijn er geen gevoelige lezers ????)

Gepost door: jogginggirl | 29-11-07

la vie dag philippe,

in 2 maand tijd 4 marathons
14 oktober de ing brussel marathon - 28 oktober etten leur (beiden rond 3.26h)- 18 november kasterlee en ik zal er in december ook nog 1tje uitpikken
uit pure frustratie dat mijn vrouwtje zotte dingen doet momenteel...we gaan er een flesje rode wijn op drinken, weet je nog die tijd in stockholm
see you -

Gepost door: luc | 29-11-07

bv verdorie, 'k zal het rondbazuinen ... zondag fotomodellen in 't Ghistelehof!!!

Gepost door: Koen | 29-11-07

Rug Dat heb ik nog gehoord, blijven bewegen ... toch maar voorzichtig bewegen !!! Het komt allemaal weer wel goed. Enne, verzorg Betty haar teentje !!

Gepost door: Edith | 01-12-07

benieuwd 'k ben wel benieuwd naar het resultaat van die fotoshoot... wordt ongetwijfeld een mooi artikel. Hopelijk komt het snel terug in orde met je rug. Gelukkig mag je blijven sporten!

Gepost door: Julie | 01-12-07

glossy model Lekker dat je mag blijven lopen Frank en ik ben heeeel benieuwd naar de fotoshoot!

Gepost door: Ronald | 02-12-07

Wereld beroemd in Westvlaanderen en omstreken !!! Bij een volgende ontmoeting krijg ik wel een gesigneerde foto van jullie? Hopelijk genezen de rug en het teentje voorspoedig. Loop ze!

Gepost door: Hansy | 02-12-07

De commentaren zijn gesloten.