13-12-07

Bruce Springsteen – Magic-tour Antwerp ‘07


magicGisterenavond brachten Betty Spencer en ikzelf een bezoekje aan ’t Sportpaleis van Antwerpen voor het optreden van Bruce Springsteen & The E Street Band.
Ik weet niet meer exact de hoeveelste keer het was dat ik Springsteen “live” zag, maar ik zal toch wellicht al mijn vingers nodig hebben om dit te tellen (en ik ben geen schrijnwerker :-) ).
We zijn enkele jaren terug zelfs eens in een impulsieve - maar vooral gekke bui - speciaal naar Milaan gevlogen om “The Boss” te volgen op tournée.
Om maar te zeggen dat we meer dan fans zijn.

Voor een volledig verslag en een playlist verwijs ik jullie door naar de gespecialiseerde pers, maar ik kan wel bevestigen dat “the Boss” weer als vanouds rockte.
Die man is blijkbaar niet vatbaar voor slijtage : bijna twee en een half uur een ruige brok pure energie en magie.
De tournee heette niet voor niets “The Magic Tour 07”.

We hadden in extremis nog extra tickets op de kop kunnen tikken, maar die waren bizar genoeg net achter het podium.
Dat gaf een heel speciaal gevoel : het was precies alsof we “backstage” zelf op het podium stonden om het uitzinnige publiek op te zwepen.
We stonden vlakbij “den Bruce”, hoewel ik moet toegeven dat we toch vooral veel ruggen gezien hebben :-)
Er was natuurlijk wel een indrukwekkende videowall boven onze kop om elk rimpeltje van “the Boss” op te meten.
Gelukkig hebben we onze tickets al op zak voor het concert in Brussel van 23 juni 08 in het Koning Boudewijnstadion.

“You can't start a fire without a spark
This gun's for hire
even if we're just dancing in the dark”


Maandagavond plaatste ik hier nog een extra oproep voor het bloggersweekend van eind april ’08 te Saint-Sauveur.
Door het spijtige wegvallen van marathon Geert waren opnieuw een tweetal kamers vrijgekomen en ik had er ook nog ééntje in optie.
In een mum van tijd werden de plaatsjes terug ingenomen :
Jogginggirl Veerle met de kindjes, Canicrosser Etienne met Linda en Jan en Carine Schockaert waren er als de kippen bij om hun naam op te geven, zodat onze vakantiehoeve Déflière nu compleet volzet is !

Eventueel komt er eind januari nog een kamer vrij, maar later daarover wellicht meer nieuws.
In het kadertje hier aan mijn linkerzijde vind je de complete deelnemerslijst.
Met die bende belooft het alvast een geweldig weekend te worden.
Later volgt nog een update en meer info over de web-log-loop 2008 annex BBQ, want die gaat daar ergens in de buurt door.
Ik kan alvast verklappen dat het iets speciaals wordt …


Op loopgebied is het momenteel relatief kalm, want ik zit deze week in een recuperatieweek om het lichaam wat te laten herstellen van de gedane inspanningen en om het trainingseffect maximaal te laten renderen.
Vanavond ga ik terug lopen met de joggingclub van Wevelgem en vanaf ’t weekend vliegen we er weer in voor het laatste blokje in het drieluik naar de Louis Persoons Marathon van Genk.

“But till then Tramps like us Baby we were Born to Run …”

12:42 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Best grappig dat veel webloggers vandezelfde muziek houden ; had bij verschillende NL-se webloggers als verslagen gelezen over het optreden van The Boss in het Gelredome te Arnhem en nu bij U over het optreden in Belgie.

Balen dat Geert er niet zal zijn maar ook wel weer leuk dat Veerle, Etienne en Jan er zullen zijn. Dat weekend gaat echt leuk worden !!

Gepost door: Bjorn Paree | 13-12-07

the boss Bruce springsteen... ik ben er niet zo aan maarjah... ieder zijn smaak, niet ? ps: dat weekendje ziet er leuk uit, tzal weer fantastisch worden.

Gepost door: kj | 13-12-07

wat die muziek betreft.... moesten we op bloggersweekend nu allemaal eens onze eerst gekochte cd, in uw geval elpee ;) meebrengen ? Zo leren we mekaar ook nog eens van een andere manier kennen... (alhoewel sinds Gistel weten we plots veel meer van de spencers...)

Gepost door: jogginggirl | 13-12-07

jaloers 'k had het ook willen meemaken. Content dat ik mee mag met jullie op weekend. Oja, moest u twijfelen, mijn 2 bobbies blijven thuis. :-)

Gepost door: etienne | 13-12-07

Positief... Gho, dat was een goei stukje hier...
Ik zie het weer positief :-)
Ik heb een recuperatiePERIODE om het lichaam wat te laten herstellen van de gedane inspanningen en om het trainingseffect maximaal te laten renderen.

Dus... Het gaat allemaal RENDEREN he!
Jaja...in april moet dat allemaal weer in orde zijn!

Gepost door: Tinne | 13-12-07

hallo Ik zelf ben gisteren gaan kijken naar een concert van dirk Blanchart in Torhout ,t'was een schitterend optreden,groetjes

Gepost door: franky | 14-12-07

Springsteen Hallo, ik ben ook een grote Bruce-Fan en dit sinds 1980. Ik heb alle Springsteen-concerten gezien in België en ook enkele keren in het buitenland (Nederland, Frankrijk en Duitsland). Natuurlijk zal ik er terug staan volgende maand in het Sportpaleis! Heb dan ook heelwat bootleg cd's van The Boss in mijn bezit. Als jullie willen kan ik jullie eens een goede site doormailen waar je bijna alle Springsteen-concerten kan downloaden. En het komende Springsteen concert zal natuurlijk weer eens "MAGIC" zijn !
Groeten Eric uit Liedekerke

Gepost door: Eric Vanbinst | 20-05-08

De commentaren zijn gesloten.