16-12-08

Voorbeschouwing Kerstcorrida Deerlijk.


deerlijk 1Ook week 2 van mijn marathonschema “on the Road to Rotterdam” werd – net als week 1 nota bene - quasi perfect afgewerkt.
Zaterdag werd er samen met Betty 8 km met versnellingen in een bijtende vrieskou gelopen en zondagmorgen trainde ik nog ruim 18 km in de bossen van de Gavers met de gelijknamige Gavertrimmers.
We blijven dus prima op koers.
Intussen zijn de inschrijvingen voor Rotterdam ook al netjes in orde gebracht.
Tot 15 december kon je nog aan het “gunstige (?)” voordeeltarief van € 36 inschrijven.
There is no way back anymore.
Bijgevolg nog 16 weken te gaan tot onze triomftocht op de Coolsingel … .

Deze week wordt het schema iets rustigers, aangezien Betty en ondergetekende zondag van de partij zijn op de Kerstcorrida van Deerlijk.
Zo loop ik vanavond nog 60’ interval met stukjes van respectievelijk 8’ – 6’ – 4’ en 2’ in Z3, donderdag nog een uurtje in Z2 om dan tot zondag de benen stil te houden voor de Kerstcorrida van 15 km.
Zonder noemenswaardige ongelukken lopen we deze wedstrijd opnieuw gezamelijk : Betty hoopt iets sneller te gaan dan vorig jaar.
Toen liep zij daar de 15 km in 1u19’ en ikzelf in 1u12’.
Bedoeling is om daar ergens tussenin te finishen.
Met de huidige conditie moet dit makkelijk te doen zijn.
Om een echte toptijd te lopen in de smalle straatjes van Deerlijk moet je al flink vooraan kunnen starten temidden die duizenden lopers en dit zal wegens tijdsnood - onze kinderen moeten nog naar de jeugdbeweging gebracht worden – wellicht niet lukken.

Vanavond trek ik terug mijn rood-witte sjerp aan om hier iets verderop naar het Guldensporenstadion te trekken voor “de moeder der voetbalderby’s” : K.V. Kortrijk tegen Zulte-Waregem, oftewel de Veekaa tegen Essevee, de “dikke nekken” tegen “Boeregem”.
Een wedstrijd die steeds voor de nodige animo zorgt in de regio.
We duimen alvast voor een leuke pot voetbal en uiteraard voor een overwinning voor de “Veekaa”.

12:49 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Fout! De derby der derby's kan nooit een wedstrijd zijn tussen een traditieclub en een fusieclub! De derby der derby's is trouwens KV-Racing! 12000 man zelfs in derde afdeling, eat that! ;))

Gepost door: Gert | 16-12-08

Oei, oei, over voetbal ga ik niet uitwijden, ik ken daar niks van. Het zal zondag wel tof zijn, en ik hoop dat Betty een heel sjiek pr loopt, en jij een hele goeie tijd natuurlijk ;-). Dus heel veel succes zondag!!
Groetjes

Gepost door: Wendy | 16-12-08

kvk ewel, 'k ga ook kijken ... voor de buis natuurlijk!
Tot zondag!

Gepost door: koen | 16-12-08

knallen! nou, succes dan maar alvast Frank.. (heb verder helemaal geen verstand van dat balspelletje)

Gepost door: RunningRonald | 16-12-08

Uitstekende conditie! Verleden jaar liep ik inderdaad net geen 1u20 (1u19'53") verkleed als Steven Cossement. Na wat opzoekwerk bleek dat jij verleden jaar niet meeliep (kuitproblemen) maar in 2006 liep je 1u12'12".
Je bent momenteel heel goed in form dus als je je kans wil gaan....
Ik voel me momenteel wat ziekjes en als 't niet beter wordt dan loop ik met Koen Marathonman mee.

Gepost door: Spencerwoman | 17-12-08

De goede vorm Alvast veel succes voor komende Zondag je kan zeker niet klagen over je vorm,en ja das waar dat je goed word opgehouden in de start er zijn daar een massa aan lopers te Deerlijk,ik kom supporteren

Gepost door: Bart | 18-12-08

Succes... ...in Deerlijk. Deerlijk is DE kerstcorrida van de streek dus massa lopers. Ja de VK heeft het gedaan hé....tot groot verdriet van mijn man die een svzw supporter is al 30 jaar.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 18-12-08

Succes !! Succes in Deerlijk,misschien zie ik je daar tussen al die massa lopers.

Gepost door: anita | 18-12-08

De commentaren zijn gesloten.